Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 december 2020

Gemeente Mol: Tot en met 15 januari geen zondagse dieren- en boerenmarkt

Tot en met 15 januari geen zondagse dieren- en boerenmarkt

De zondagse dieren- en boerenmarkt gaat al zeker tot en met 15 januari niet door. We volgen hiermee de beslissing van het Overlegcomité om grotere markten zoals rommelmarkten, wintermarkten en kerstmarkten te verbieden tot en met 15 januari. De marktkramers werden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

Lees verder

Fototentoonstelling zet 35 jaar stedenband Santo Tomás in de kijker

Met een fototentoonstelling zetten het gemeentebestuur en het Nicacomité 35 jaar stedenband Mol – Santo Tomás in de kijker. Normaal zou 2020 een feestjaar worden met tal van activiteiten, maar corona gooide ook hier roet in het eten. De foto's worden nog tot eind december tentoongesteld in het hoekhuis Rex, Statiestraat – Smallestraat. Deze geeft je een beknopt beeld van 35 jaar samenwerking.

Lees verder

Start heraanplanten speelbos Rauw in tweede week december

De tweede week van december starten gemeentewerklieden met het heraanplanten van bomen in het speelbos in Rauw nabij de kerk. De eerder gerooide sparren en naaldbomen worden vervangen door inheemse loofbomen. Omwille van de veiligheid is het speelbos gedurende de werken afgesloten. Eenmaal de werken afgerond zijn, is het speelbos terug in ere hersteld en helemaal klaar om 'bespeeld' te worden.

Lees verder

't Gloeit in Mol: samen voor een winter vol licht en warmte!

Onder de slagzin 't Gloeit in Mol lanceert het gemeentebestuur verschillende coronaveilige initiatieven waarbij licht, gezelligheid en warmte de hele maand december centraal staan. Een magische avondwandeling met licht- en geluidseffecten, een zoektocht voor het hele gezin, kerstkoopzondagen, een avondopening én we gaan op zoek naar de mooiste kerststraat van onze gemeente. Met deze initiatieven brengen we licht en warmte tijdens de donkerste periode van het jaar. Steek samen met ons de kerstlichtjes aan en laat aan heel de wereld zien dat 't Gloeit in Mol! Alle info vind je op www.tgloeitinmol.be.

Lees verder