Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 29 december 2020

Gemeente Mol: Schepenen danken inwoners voor hun warmte en inzet in 2020

Schepenen danken inwoners voor hun warmte en inzet in 2020

Een bijzonder jaar, daar hoort een bijzondere boodschap bij. Met een videoboodschap spreken onze schepenen hun dankbaarheid uit voor onze inwoners. "We zijn ontzettend fier op alle inwoners die niet opgaven en zich blijven inzetten voor een gezonde en mooie gemeente. Bedankt, samen maken we MooiMol."

Lees verder

Geheugenproblemen binnen het gezin? Poetsdienst dienst seniorenplus helpt je

De poetsdienst van dienst seniorenplus staat voortaan klaar voor gezinnen die geconfronteerd worden met geheugenproblemen, ongeacht de leeftijd. Wie hiermee te maken krijgt, ondervindt vaak dat dagelijkse taken meer tijd in beslag nemen. Iets uit handen geven – zoals het poetsen van je woning – betekent in dat geval een wereld van verschil. Onze poetsmedewerkers hebben expertise in het omgaan met geheugenproblemen en kunnen je perfect ondersteunen. Interesse? Contacteer de dienst seniorenplus op het nummer 014 33 16 00 of dienstseniorenplus@gemeentemol.be.

Lees verder

Niet mogelijk om thuis te studeren? Reserveer je plaats bij Pionier

Kan je thuis onmogelijk rustig blokken of heb je onvoldoende ruimte? In de lokalen van Pionier (Guido Gezellestraat 31B) kan je onder strikte voorwaarden vanaf 5 januari terecht tijdens de blokperiode. Je moet vooraf je plaats reserveren via het formulier op www.gemeentemol.be/studieplekreserveren. Na een kort telefonisch intakegesprek waarin je motiveert waarom je de studieruimte wil gebruiken, reserveert onze dienst jeugd en sport een plaats voor jou bij Pionier.

Lees verder

Renteloze coronalening van 35.000 euro voor KFC Mol vzw

KFC Mol vzw krijgt van het gemeentebestuur een renteloze coronalening van 35.000 euro. De club gebruikt deze financiering om het voortbestaan van de werking van de vereniging te vrijwaren. Door de coronacrisis mist de sportclub heel wat inkomsten. Daarom diende de club bij het gemeentebestuur een aanvraag in voor een renteloze coronalening. Jeugd-, sport- en cultuurverenigingen die door de coronacrisis in financiƫle nood zitten, kunnen een aanvraag indienen voor een renteloze coronalening via www.gemeentemol.be/coronalening.

Lees verder