Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 21 december 2020

Gemeente Mol: Overlegcomité: “Vier de eindejaarsperiode in beperkte kring”

Overlegcomité: "Vier de eindejaarsperiode in beperkte kring"

Het Overlegcomité roept iedereen op om de eindejaarsperiode in beperkte kring te vieren. Alleen dan profiteren we optimaal van de kerstvakantie als cruciale periode om een derde golf te vermijden. De recente besmettingscijfers en ziekenhuisopnames baren het Overlegcomité grote zorgen. Versoepelingen zijn op dit moment niet aan de orde. De komende weken bepalen we samen welke richting de curve uitgaat. Het Overlegcomité stelde tenslotte dat heel 2021 een overgangsjaar wordt. Wanneer iedereen gevaccineerd is, zijn we de zomervakantie al voorbij. Gelukkig zien we een lichtpunt aan het einde van de tunnel. Volhouden, luidt de boodschap.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt expert duurzaamheid

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds expert duurzaamheid, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau A. Solliciteren kan tot en met 11 januari 2021, 12 uur. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier. 

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt twee voltijdse gezinscoaches voor BalDeMoRe

Het gemeentebestuur zoekt voor de interlokale vereniging (ILV) BalDeMoRe twee voltijdse gezinscoaches. Het gaat over contracten voor bepaalde duur op niveau B. Een contract tot 31 december 2022 en een contract tot 30 september 2021 (met kans op verlenging). Solliciteren kan tot en met 4 januari 2021, 12 uur via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Maak kans op een VITA-goodiebag!

Nog tot en met woensdag 30 december verloot Vita Den Uyt elke dag een VITA-goodiebag. Wil jij ook een kans wagen? Vul dan per zwembeurt het verplichte registratiebriefje in aan de balie van het zwembad. Dagelijks trekt een onschuldige hand een winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina van Vita Den Uyt. Meer info over de openingsuren van het zwembad en de geldende coronamaatregelen vind je op www.vita-denuyt.be.

Lees verder