Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 18 december 2020

Gemeente Mol: Medisch verslag 17 december: Hopelijk zorgt kerstvakantie voor kentering

Medisch verslag 17 december: Hopelijk zorgt kerstvakantie voor kentering

Donderdag 17 december vond de wekelijkse medische coördinatievergadering plaats. Terwijl we de afgelopen weken waarschuwden voor de dreigende derde golf, stellen we vast dat de start hiervan jammer genoeg al gemaakt is. Het aantal besmettingen stijgt, ook buiten de woonzorgcentra. Ook de Kempense ziekenhuizen worden geconfronteerd met een stijgend aantal coronapatiënten. We geven de belangrijkste conclusies weer van ons overleg:

Lees verder

Maximale spreiding tijdens drukste kerstkoopweekend

Net op tijd voor de kerstcadeautjes: onze centrumhandelaars staan dit weekend élke dag voor je klaar. Mede dankzij een extra avondopening op vrijdag 18 december en een zondagopening op zondag 20 december zorgen we voor een optimale spreiding zodat iedereen gericht lokaal kerstinkopen kan doen.

Lees verder

Aantrekkelijke voorwaarden voor verenigingen regio in Cultuurcentrum 't Getouw

Op maandag 14 december keurde de gemeenteraad de wijzigingen in het huurreglement infrastructuur Cultuurcentrum 't Getouw goed. Zo werden verschillende huurprijzen geïndexeerd en de huurvoorwaarden vereenvoudigd. Ook in de toekomst trekt het cultuurcentrum resoluut de kaart van de verenigingen uit de regio. Zij kunnen ook de komende jaren tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden gebruikmaken van professioneel uitgeruste zalen en lokalen. Commerciële initiatieven worden wel duurder. Raadpleeg hier het huurreglement geldig voor activiteiten vanaf 1 januari 2021.

Lees verder

Aparte dienstregeling gemeentediensten tijdens kerstvakantie

Op donderdagnamiddag 24, vrijdag 25 en donderdag 31 december 2020 en vrijdag 1 januari 2021 zijn de gemeentediensten gesloten. De overige dagen zijn de diensten wel open. Raadpleeg onze actuele openingsuren via www.gemeentemol.be/openingsuren-en-contact. Door corona werken de meeste gemeentediensten enkel op afspraak. Heb je een vraag? Bel dan eerst naar 014 33 07 11 of 014 33 16 00.

Lees verder