Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt voltijdse HR-manager

Gemeentebestuur zoekt voltijdse HR-manager

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse HR-manager, niveau A, salarisschaal A1a-A2a-A3a. Het gaat over een contract bepaalde duur voor één jaar met nadien mogelijkheid tot deelname aan selectie voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 10 januari 2021 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Wil jij als vrijwilliger onze zorgmedewerkers ondersteunen? Stel je kandidaat!

Voel jij je geroepen om de zorgmedewerkers te ondersteunen in deze coronacrisis? En heb je bovendien wat vrije tijd? Meld je dan aan als vrijwilliger. De coronacrisis zorgt regelmatig voor een dringende hulpvraag in onze zorginstellingen. Daarom leggen zowel het H. Hartziekenhuis als het Rode Kruis een team van vrijwilligers aan die ze kunnen oproepen op het moment dat daar nood aan is. Een medische achtergrond hebben is niet noodzakelijk. Alvast een dikke merci voor je engagement. Jouw solidariteit maakt hét verschil!

Lees verder

Chiro Millegem en gidsen Achterbos maken kaartjes voor woonzorgcentrum Ten Hove

Alle bewoners van woonzorgcentrum Ten Hove ontvingen een kaartje op naam van de leden van chiro Millegem en gidsen Achterbos. De leden maakten mooie kaartjes en tekeningen. Sommigen schreven een gedicht of stuurden een persoonlijke boodschap aan de bewoners om de moed erin te houden in deze moeilijke tijden. Bezielers van dit idee zijn Valerie Vanlommel (oud-leiding bij chiro Millegem) en Silke Van Baelen (gidsen Achterbos). Rekening houdend met de coronamaatregelen, zijn ze verdeeld naar de bewoners. Een mooi gebaar dat de bewoners duidelijk deugd deed!

Lees verder

Steun ook onze ondernemers die verplicht moeten sluiten met een Mols Kadoke

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Dan is het Mols Kadoke hét ideale pakje onder de kerstboom. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! Ook bij onze handelaars die momenteel verplicht gesloten zijn, kan je dit Mols Kadoke inwisselen. Meer info over het Mols Kadoke vind je hier.

Lees verder