Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 1 december 2020

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt voltijdse hoofdverpleegkundige in statutair dienstverband

Gemeentebestuur zoekt voltijdse hoofdverpleegkundige in statutair dienstverband

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse hoofdverpleegkundige voor woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat over een functie niveau B, salarisschaal BV5, in statutair dienstverband. We leggen ook een wervingsreserve aan. Solliciteer tot uiterlijk zondag 27 december via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Koop lokaal en veilig: steun onze handelaars in een veilige heropstart

Zoals aangekondigd door het Overlegcomité, mogen alle winkels opnieuw de deuren openen vanaf dinsdag 1 december. In nauw overleg en met ondersteuning van het gemeentebestuur, doen onze handelaars er alles aan om je veilig te ontvangen. Winkel zoveel mogelijk lokaal, maar hou je strikt aan de coronaregels. Alleen zo zorgen we samen voor een succesvolle heropstart! We wensen onze handelaars alle succes toe.

Lees verder

Online eindejaarshappening voor personen met een beperking vanaf 22 december

Om de twee jaar vindt normaal de eindejaarshappening voor personen met een beperking plaats. Door de coronamaatregelen zorgt de dienst seniorenplus dit jaar voor een aangepaste editie: veilig, coronaproof en super plezant online meefeesten op een datum naar keuze vanaf 22 december! Schrijf je in via het formulier op www.gemeentemol.be > e-loket > 'Eindejaarshappening voor personen met een beperking, inschrijving' en ontvang een pakket met een link om deel te nemen aan de online fuif. Neem ook deel aan de fotowedstrijd en win een prijs.

Lees verder

Hoe is 't jom? Gevoelsmeter steekt jongeren hart onder de riem

Hoe is 't jom? Deze vraag staat bovenaan de gevoelsmeter die alle jongeren van de Molse secundaire scholen ontvangen in de week van 1 december. Met deze gevoelsmeter steken we jongeren een hart onder de riem en laten we hen weten dat ze er niet alleen voor staan in deze moeilijke tijden. Want ook in onze gemeente worstelen jongeren met de coronamaatregelen. Jongeren stimuleren om erover te praten, is een belangrijke stap in de goede richting. De vrolijke jongens barST maakten een humoristisch filmpje om onze gevoelsmeter onder de aandacht te brengen.

Lees verder