Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 3 december 2020

Gemeente Mol: Gemeentebestuur informeert sportclubs over actuele regels binnen- en buitensport

Gemeentebestuur informeert sportclubs over actuele regels binnen- en buitensport

Op woensdag 2 december informeerde het gemeentebestuur alle Molse sportclubs over de actuele maatregelen voor binnen- en buitensporten. We stelden vast dat er heel wat vragen en onduidelijkheden leven bij clubs en trainers na de beslissingen van het Overlegcomité op 27 november. Sporten werden in de aankondiging niet afzonderlijk vermeld. Daarom zetten we met een mailing voor onze sportclubs alle regels nog eens helder op een rij. Deze regels gelden volgens het Overlegcomité tot 15 januari.

Lees verder

Gemeentelijke crisiscel: "Enorme waardering aanpak woonzorgcentrum Witte Meren

De gemeentelijke crisiscel spreekt grote waardering uit voor de manier waarop woonzorgcentrum Witte Meren de corona-uitbraak van de afgelopen week kordaat aanpakt. Naast de directie en de medewerkers verdienen ook de familieleden en de bewoners alle lof voor het begrip. Het woonzorgcentrum kan in deze crisissituatie rekenen op extra ondersteuning van het gemeentebestuur voor logistiek en schoonmaak. Volgens de laatste besmettingscijfers zijn exact de helft van de bewoners besmet. Slechts een duidelijke minderheid vertoont ernstige ziektesymptomen.

Lees verder

Bibliotheek opnieuw open vanaf maandag 7 december

Op maandag 7 december heropent onze bibliotheek de deuren. Ook in de leeszaal ben je opnieuw welkom. Je kan boeken tijdens de openingsuren terug in de bibliotheek inleveren. De vier beschikbare pc's in de leeszaal kunnen alleen na afspraak gebruikt worden via het nummer 014 33 07 64. Laat je toch graag je boeken thuis leveren? Geen nood, 'boek op je stoep' loopt door. Plaats een bestelling via www.gemeentemol.be/boekopjestoep.

Lees verder

Molse muzikanten, dj's, producers en multi-performers: laat jullie horen!

De gemeente Mol en VI.BE slaan de handen in elkaar en organiseren voor het eerst een Popraad in Mol! Een avond in het voorjaar van 2021 waarin het gemeentebestuur samen met lokale artiesten overlegt om samen te werken aan een ijzersterk muziekbeleid. Om jullie noden, wensen, ideeën en dromen in kaart te brengen, vragen we specifiek enkel aan lokale artiesten die met muziek werken om een korte enquête in te vullen. Dit doe je via www.gemeentemol.be/popraad voor 16 december. Op die manier weten we op voorhand welke onderwerpen we zeker moeten bespreken op de Popraad.

Lees verder