Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 14 december 2020

Gemeente Hooglede: Raamgedichten

Gemeente Hooglede
Raamgedichten
Ook deze week kleurden we negen nieuwe ramen met verschillende bemoedigende gedichten van schrijvers met een hart voor #8830. Wegens groot succes, wordt binnenkort ook een gedichtenwandeling in Gits en Hooglede uitgebracht, wordt vervolgd!
Lees verder

Een hart voor...
Kom naar Infopunt Trimard met je mooiste glimlach, wij zorgen voor een passend decor en een groot hart. Een medewerker staat klaar om dit moment vast te leggen met een hartverwarmende foto. Daarna kan je de foto digitaal delen of... iemand mee verrassen? Welkom!
Lees verder

Route2030 | Jouw mening telt, doe mee!
Klimaatverandering is geen ver-van-ons-bedverhaal. Daarom willen we samen actie ondernemen. Door samen een goed klimaatplan 2030 te maken en door het samen uit te voeren. Wie zijn "we"? Dat is iedereen binnen Hooglede: alle inwoners, ondernemers, verenigingen, kenniscentra en overheidsinstanties.
Lees verder

Hou vol...
Ook de technische dienst laat van hun warme kant zien en stapt mee in het project Hart voor Hooglede. Naast de vervroegde kerstverlichting en de vijf grote lichtgevende harten, hebben ze ook hun wagens aangepakt met een subtiele boodschap voor iedereen: een hartje met de passende woorden "Hou vol".
Lees verder

Verkeersinfo Beverenstraat
Van 7/12/2020 t.e.m. 18/12/2020 zou er mogelijkse verkeershinder zijn langs de Beverenstraat tussen de Kandelaarstraat en R32.
Lees verder