Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 2 december 2020

Gemeente Hooglede: Hoe een afspraak maken bij triagepost Roeselare?

Gemeente Hooglede
Hoe een afspraak maken bij triagepost Roeselare?
Vanaf heden kan je (wanneer je een code ontvangen hebt van de huisarts of contact tracing) zelf een afspraak boeken voor een Covid-test. Bekijk het instructiefilmpje om te zien hoe je dat concreet kan doen.
Lees verder

Schrijf je in om deel te nemen aan de Tiener Techniekacademie (5° en 6° leerjaar)!
Van woensdag 20 januari 2021 tot 8 mei 2021, zal in de gemeente opnieuw een Tiener Techniekacademie georganiseerd worden. Deze erkende STEM-academie is een initiatief van Hogeschool VIVES en het gemeentebestuur voor kinderen uit het 5e en 6e leerjaar.
Lees verder

Een warme boodschap voor de poetshulpen van Het Dienstenhuis
De poetshulpen van OCMW Hooglede staan dagelijks klaar om huishoudelijke hulp te verrichten bij heel veel inwoners van onze gemeente.
Lees verder

(H)eerlijke fairtradechocolade
Het gemeentebestuur en de Wereldraad laten u weten dat de coronapandemie de Sint niet in de weg staat om aan alle kinderen van alle scholen die onze gemeente rijk is te laten blijken dat hij een groot hart heeft voor (h)eerlijke fairtradechocolade.
Lees verder

Vrijetijdspakketten voor kinderen in een kwetsbaar gezin
Huis van het Kind Hooglede - Gits kreeg van het Agentschap Opgroeien een subsidie voor het uitwerken van vrijetijdspakketten voor kinderen in een kwetsbare thuissituatie.
Lees verder