Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 december 2020

Gemeente Hooglede: Blokken @ Ooglé

Gemeente Hooglede
Blokken @ Ooglé
Ieder jaar organiseert de jeugddienst een blokkot voor studenten die graag samen willen studeren. Omwille van Corona wijken we voor de blokperiode December - Januari '20 - '21 uit naar de Foyer van de Gulden Zonne. Volg altijd de richtlijnen op ter plaatse.
Lees verder

Dagorde Gemeenteraad 14 december 2020 (aanvullend bericht)
De voorzitter heeft de eer U mee te delen dat navermeld punt bijkomend wordt toegevoegd aan de dagorde voorzien in het bericht van 23 november 2020 betreffende de gemeenteraadszitting van maandag 14 december 2020, om 20u30, in de Zwarte Zaal van de Gulden Zonne.
Lees verder

Verkeersinfo Grote Noordstraat
Van 14/12/2020 t.e.m. 21/12/2020 zijn er rioleringswerken in opdracht van Fluvius in de Grote Noordstraat tussen de Meiboomstraat en Uilenspiegelstraat.
Lees verder

Ophokplicht pluimvee
Op 13 november 2020 werd er vogelgriep gevonden bij enkele wilde vogels in de provincie West-Vlaanderen. Net als professionele houders, zijn particuliere houders van pluimvee of vogels verplicht om hun dieren op te hokken of af te schermen zodat elke contact met wilde vogels vermeden wordt.
Lees verder

Ruil een kerstcadeau!
Heb je ook iets leuks gemaakt? Of heb je nog iets liggen dat je graag aan iemand anders cadeau wil doen, in ruil voor een andere verrassing? Pak het snel in en kom naar onze kerstboom in Infopunt Trimard (Marktplaats 24, Hooglede).
Lees verder