Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 4 december 2020

Gemeente Hooglede: Balkonserenades voor omwonenden

Gemeente Hooglede
Balkonserenades voor omwonenden
Op woensdag werden op vier locaties de omwonenden getrakteerd op een gratis balkonserenade: een streepje muziek, een deugddoende lach, een bemoedigende 'hou vol'!
Lees verder

Waarschuwing internetfraude - niet op ingaan!
Héél wat burgers hebben onlangs een mail ontvangen van zogezegd de Federale Overheidsdienst Financien waarbij ze vragen om het verificatie proces af te ronden zodat je een COVID-19 compensatie kan krijgen. Wees op je hoede, want deze mail is internetfraude! Ga dan ook niet in op hun verzoek!
Lees verder

Oe ist met Covid in Hooglede?
Omdat er nogal wat onwaarheden verspreid worden delen wij graag met u wat cijfermateriaal. Sinds het begin van de pandemie in maart zijn er in Hooglede reeds 500 mensen positief getest. Dat betekent 1/20 inwoners. Daarvan verbleven er 425 op hun thuisadres. 75 in een voorziening.
Lees verder

Politiebesluit: aanvullende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus
Op 3 december werd door de provinciegouverneur beslist om bijkomende maatregelen te nemen in de strijd tegen het coronavirus.
Lees verder

Vormingplus MZW op zoek naar freelance ICT-lesgevers (m/v/x)
Voor het thema 'digitaal en media' is Vormingplus MZW op zoek naar extra freelance ICT-lesgevers. Vormingplus is de organisatie waarmee wij samenwerken voor de organisatie van onze maandelijkse digidokters die doorgaan in Infopunt Trimard.
Lees verder