Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Herent: Afsluiting Spekstraat bij wijze van proef

Gemeente Herent
Afsluiting Spekstraat bij wijze van proef
Voor een zo goed mogelijke verkeersveiligheid en verkeersdoorstroming op de N26 (Mechelsesteenweg) nemen we enkele maatregelen. Vanaf 4 januari komt er een proefopstelling die de Spekstraat aan de Mechelsesteenweg afsluit.
Lees verder

Brexit, omwisseling rijbewijs
Bij gebrek aan een akkoord op Europees niveau, zal het Verenigd Koninkrijk op 1 januari 2021 een 'derde land' worden. Vanaf dan worden rijbewijzen van daar beschouwd als 'niet-Europese rijbewijzen'. U kunt uw rijbewijs omwisselen, graag voor 24 december 2020.
Lees verder

Corona, betrouwbare en actuele informatie over de vaccinatie
Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid is volop bezig een vaccinatieprogramma uit te werken. Berichtgeving daarover vindt u op laatjevaccineren.be
Lees verder

'Blijf in beweging': dat doet de VDAB voor tijdelijk werklozen
De coronacrisis hakt stevig in op de arbeidsmarkt. Heel wat werknemers zijn tijdelijk werkloos. Bent u tijdelijk werkloos? Spijker uw vaardigheden bij of ga voor een tijdelijke uitdaging. Alles is mogelijk, zolang u in beweging blijft. Ontdek wat de VDAB voor kan doen.
Lees verder

Doe het voor de kwetsbare inwoners, houd uw quarantaine of isolatie vol
Het is belangrijk dat u uw quarantaine- of isolatievoorschrift helemaal uitzit. Dat is nodig omdat u tijdens die periode (erg) besmettelijk bent. Als u ziek buitenkomt kunt u andere mensen aansteken. Sommige medeburgers zijn erg kwetsbaar. Doe hen dat niet aan.
Lees verder