Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 19 december 2020

Gemeente Dilsen-Stokkem: 11 nieuwe bouwkavels te koop!

Gemeente Dilsen-Stokkem
11 nieuwe bouwkavels te koop!
Het stadsbestuur zet al jaren in op het te koop aanbieden van betaalbare bouwkavels. Op onze website worden permanent een reeks bouwkavels aangeboden. Er worden nu 11 nieuwe bouwkavels gelanceerd voor verkoop!
Lees verder

Belangrijke wijziging huisvuilophaling
In 2021 komt de ophaalwagen voor huisvuil, pmd en gft op woensdag in plaats van donderdag langs. Nieuw is ook dat het pmd en gft in de oneven weken opgehaald worden, het huisvuil in de even weken.
Lees verder

Livestream gemeenteraad
Op maandag 14 december om 20.00 uur vindt er een gemeenteraad plaats. U zal deze vergadering live kunnen volgen via deze pagina.
Lees verder

Riolerings- en wegenwerken Kapelstraat
De gemeenteraad heeft een samenwerkingsovereenkomst tussen het stadsbestuur en Fluvius goedgekeurd voor de vernieuwing van de riolering in de Kapelstraat te Stokkem.
Lees verder

Aangepaste openingsuren eindejaar
Zoals elk jaar zijn er tijdens de eindejaarsperiode enkele wijzigingen aan de openingsuren van onze stedelijke diensten. Onderstaand een overzicht. Namens het stadsbestuur en alle personeelsleden wensen we u alvast fijne & veilige feestdagen!
Lees verder

Livestream gemeenteraadscommissie
Op donderdag 17 december om 20.00 uur vindt er een gemeenteraadscommissie plaats. U zal deze vergadering live kunnen volgen via deze pagina.
Lees verder

De Warmste Week
Ook Dilsen-Stokkem neemt deel aan De Warmste Week. Zeker in dit rare jaar is aandacht en dankbaarheid voor hen die altijd klaarstaan voor anderen op zijn plaats!
Lees verder