Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 15 december 2020

Gemeente Beernem: We zoeken onze Gouden Beren en sportkampioenen

We zoeken onze Gouden Beren en sportkampioenen
In 2019 en 2020 zijn er sterke prestaties geleverd door onze Beernemse sporters. We zetten die graag in de kijker tijdens onze sportshow op vrijdag 19 maart in O.C. De Kleine Beer. Ken je kandidaten voor een Gouden Beer? Of ben je zelf kampioen geworden? Laat het ons weten voor vrijdag 29 januari.
Lees verder

Burgemeesters van Beernem, Brugge, Damme, Oostkamp, Zedelgem en Jabbeke lanceren gezamenlijke oproep om coronamaatregelen na te leven
De burgemeesters van Beernem, Brugge, Damme, Oostkamp, Zedelgem en Jabbeke doen een gezamenlijke oproep aan de bevolking om zich strikt aan de coronamaatregelen te houden. De oproep komt er omdat de lokale ziekenhuizen meer dan ooit onder druk komen te staan door de coronacrisis.
Lees verder

Warme groeten uit Beernem
Wil je iemand verrassen met een originele eindejaarsboodschap? Neem een filmpje op met je wensen en bezorg het ons. Wij plaatsen het op de Facebookpagina van gemeente Beernem en verspreiden zo warme groeten onder onze inwoners. Wie weet ontvang je ook nog een attentie, die je kan schenken aan iemand die je dierbaar is.
Lees verder