Doorgaan naar hoofdcontent

BINNENKIJKEN. Een echt warme thuis én een Pussycat Dolls-comeback: Nicole Scherzinger grijpt haar (tweede) kans

HLN
BINNENKIJKEN. Een echt warme thuis én een Pussycat Dolls-comeback: Nicole Scherzinger grijpt haar (tweede) kans
Goed nieuws voor wie de hits van de Pussycat Dolls, zoals Don't Cha, nog altijd luidkeels meebrult. De wereldberoemde meidengroep houdt immers een reünie, met Nicole Scherzinger (42) opnieuw als boegbeeld. En in tegenstelling tot vroeger zal de brunette daar nu met volle teugen van genieten.
Lees verder

Hypocriete moraalridders: waarom er altijd homoseksuele politici zijn die homo's discrimineren
Jozsef Szájer, de Hongaarse Europarlementariër die op heterdaad werd betrapt tijdens een corona-orgie voor homo's in Brussel, was deze week nieuws. Een politicus die het niet nauw neemt met de ethische principes die hij zogezegd verdedigt, is nochtans geen nieuw fenomeen. De hypocriete moraalridder is een type dat in de politieke en religieuze geschiedenis bijna even vaak opduikt als Jommeke in 'Jommeke'.
Lees verder

Hein Vanhaezebrouck leidt eerste training sinds terugkeer bij AA Gent
Hein Vanhaezebrouck leidde z'n eerste training sinds zijn grote terugkeer bij AA Gent. "Ik herken het hier nog allemaal", vertelde Vanhaezebrouck toen hij aan het oefencomplex arriveerde. Veel tijd om bij te schaven heeft de nieuwe trainer niet, want morgen staat z'n eerste opdracht al op het programma: een uitwedstrijd op KV Oostende.
Lees verder

Wapenfreak ontvangt Antwerpse politie met dolk in de hand: grote hoeveelheid drugs en wapens in beslag genomen
In de Stuivenbergwijk in Antwerpen heeft de politie vrijdag bij een huiszoeking een heel arsenaal wapens aangetroffen. Het ging om 61 sportmessen, 20 vouwmessen, 5 dolken en 11 machetes. Hij had ook een kruisboog in huis.
Lees verder

Grote opkomst voor betoging tegen politiegeweld en geplande veiligheidswet in Parijs
Een betoging tegen politiegeweld en de geplande veiligheidswet heeft veel volk op de been gebracht in Parijs. De betoging begon in de vroege namiddag aan de Porte des Lilas, in het oosten van de Franse hoofdstad. Bij de betogers waren veel jongeren, maar ook vakbonden.
Lees verder

Directrice, woordvoerster en psychologe over job in Belgische gevangenis: "Na mijn bevalling zei iemand: 'We zullen je kind weten te vinden'. Dat komt hard binnen"
We zagen hen al aan het werk in het tweede seizoen van de VIER-reeks Ooit Vrij, die gedetineerden en medewerkers van Belgische gevangenissen volgt. Directrice Petra, woordvoerder Kathleen en psychologe Karen. Ze vertellen hoe het is om vrouw te zijn tussen mannelijke gedetineerden. "In Brussel heb ik íéder scheldwoord in het Frans geleerd."
Lees verder

LIVE. Géén 0-1! Doelpunt Brym afgekeurd wegens buitenspel
• Vijftiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Freethiel • Kelderduel tussen Waasland-Beveren en Moeskroen
Lees verder

LIVE. Dortmund met achterstand rust in na goal van ex-STVV'er Kamada
• Bundesliga • Speeldag 10 • Aftrap: 15u30 • Commerzbank-Arena
Lees verder

Miley Cyrus open over drank- en druggebruik: "Het leek of ik in een sprookje leefde, maar dat was het allesbehalve"
In een interview met het tijdschrift Rolling Stone vertelt Miley Cyrus (28) open over haar veelvuldige drank- en drugsgebruik uit 2018 en over haar beslissing om nuchter te worden.
Lees verder

LIVE. De Bruyne reikt aan én scoort: City snel op 2-0 na penaltytreffer van 'KDB'
• Premier League • Speeldag 11 • Etihad Stadium • Aftrap: 16 uur
Lees verder

Manifestatie tegen Justitie en politie verboden: agenten pakken drie personen op
De Brusselse politie heeft zaterdagmiddag drie personen bestuurlijk aangehouden nadat ze de bevelen van de agenten om het Poelaertplein te verlaten niet opgevolgd hadden. Eerder had de stad Brussel een manifestatie tegen Justitie en de politie op dat plein verboden. Daarop gelasten de organisatoren de bijeenkomst af, maar enkele manifestanten daagden alsnog op.
Lees verder

Brandweer redt pakjesavond: sinterklaascadeautjes tussen vuil uit ondergrondse container gehaald
Pakjesavond dreigde voor een Nederlands gezin in Vlaardingen vandaag in het honderd te lopen. De brandweer wist echter de cadeautjes die per ongeluk in een ondergrondse vuilcontainer waren terechtgekomen eruit te krijgen.
Lees verder

Lotte (28) en Joost (30) vinden geen tijd voor elkaar in de drukte van het gezin. Relatietherapeut Wim Slabbinck: "Beschouw seks als eindpunt, niet als beginpunt"
Twee jonge kindjes (4 en 1) en twee drukke carrières onder één dak: Lotte en Joost vinden amper nog tijd voor elkaar. Tien jaar geleden sloeg de vonk over in een danscafé, vandaag staat hun liefdesrelatie op zwakke waakvlam. "Er is amper nog intimiteit. Hoe komen we terug dichter bij elkaar?"
Lees verder

LIVE. Dortmund klimt langszij na goal van Reyna
• Bundesliga • Speeldag 10 • Aftrap: 15u30 • Commerzbank-Arena
Lees verder

Mick Schumacher dicht bij F2-titel na inhaalrace in Bahrein
Het lijkt erop dat de 21-jarige Mick Schumacher zondag de titel zal veroveren in het Formule 2-kampioenschap. Vandaag werd de Duitser na een inhaalrace op het circuit van Sakhir in Bahrein zevende in de voorlaatste manche van het seizoen.
Lees verder

Koen Wauters kijkt naar de toekomst: "Zelf het initiatief nemen om te stoppen, is volgens mij heel moeilijk"
Niemand minder dan Koen Wauters (53) was deze ochtend te gast bij Ann Van Elsen (40) in het JOE-programma 'Speeltijd'. Samen blikten ze naar de toekomst. Want hoe lang kan Clouseau nog verdergaan, en wat met Koens tv-carrière?
Lees verder

Club-tegenstander Lazio gaat met drie punten aan haal in Spezia
Lazio heeft de volle buit gepakt op het veld van Spezia: 1-2. De Romeinse club neemt het dinsdag in de Champions League op tegen Club Brugge.
Lees verder

LIVE. Real iets dreigender, al was het zeker geen flitsende eerste helft tegen Sevilla
• La Liga • Speeldag 12 • Aftrap: 16u15 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Lees verder

Max Verstappen is snelste in derde oefenritten GP van Sakhir
Max Verstappen (Red Bull) heeft de beste tijd neergezet tijdens de derde en laatste oefenritten voor de Grote Prijs van Sakhir, de zestiende en voorlaatste manche in het WK Formule 1.
Lees verder

LIVE. Heerst City ook na rust en smukt De Bruyne zijn statistieken na goal en assists nog wat op?
• Premier League • Speeldag 11 • Etihad Stadium • Aftrap: 16 uur
Lees verder