Doorgaan naar hoofdcontent

Barcelona heeft ook zonder Messi geen kind aan Ferencvaros en behoudt perfect rapport

HLN
Barcelona heeft ook zonder Messi geen kind aan Ferencvaros en behoudt perfect rapport
Herfstwandeling voor Barcelona in Hongarije. De Blaugrana - zonder Messi - had aan een dodelijk efficiënt eerste halfuur genoeg om Ferencvaros dood te doen. Barça blijft foutloos met 15 op 15 aan kop in groep G.
Lees verder

Topschutster Tine De Caigny na historische EK-kwalificatie Red Flames: "Ons plaatsen was een must"
Zonder roes of kater, maar wel dolgelukkig. Topschutster Tine De Caigny blikte daags na de historische EK-kwalificatie van de Red Flames exclusief bij VTM Nieuws terug op de 4-0-zege tegen Zwitserland. De Caigny was zelf opnieuw goed voor 2 goals en kijkt reikhalzend uit naar de EK-eindronde in 2022. "Dan kunnen we ons meten met de echte Europese top."
Lees verder

Vlaams Parlement schrapt verbod op plaatsing budgetmeters
Het Vlaams Parlement schrapt het verbod op het plaatsen van budgetmeters. Dat verbod werd ingevoerd omwille van de coronacrisis. Maar het verbod blijkt een pervers neveneffect te hebben. Het kan namelijk zorgen voor een opstapeling van schulden. Een voorstel van meerderheidspartijen N-VA, CD&V en Open Vld om het plaatsen van budgetmeters opnieuw mogelijk te maken is vandaag quasi unaniem goedgekeurd. Alleen oppositiepartij PVDA stemde tegen.
Lees verder

LIVE. Juve leidt tegen Kiev. Komt ook Ronaldo nog tot scoren?
• Vijfde speeldag groepsfase Champions League • Allianz Stadium • Ref: Stéphanie Frappart (Fra) • Cristiano Ronaldo zit aan 749 goals
Lees verder

LIVE. Daar is de goal van Juve! Chiesa knikt de openingstreffer tegen de netten
• Vijfde speeldag groepsfase Champions League • Allianz Stadium • Ref: Stéphanie Frappart (Fra) • Cristiano Ronaldo zit aan 749 goals
Lees verder

Lokaal tot 3 meter verse sneeuw op weg naar de Alpen
Dankzij een lagedrukgebied boven Groot-Brittannië en Frankrijk zal een zuidelijke luchtstroming komende dagen voor extreme neerslaghoeveelheden zorgen aan de zuidkant van de Alpen. "Sommige weermodellen berekenen ongezien veel sneeuw, tot wel 3 meter. De meeste neerslag lijkt te vallen in het noordoosten van Italië. De kans op noodweer is aanwezig.", aldus Lander Van Tricht van weerdienst NoodweerBenelux.
Lees verder

LIVE. Goed nieuws voor Club: Guerreiro zet Dortmund na heerlijke aanval op voorsprong!
• Signal Iduna Park (21u) • Dortmund is bij winst groepswinnaar • Lazio is bij winst zeker van volgende ronde • Scheidsrechter: Antonio Mateu
Lees verder

Amerikaanse ex-astronaut Mark Kelly stapt in de politiek en wordt senator
De meerderheid van de Republikeinse partij in de huidige Amerikaanse Senaat is van 53 naar 52 zetels geslonken. De op 3 november in Arizona verkozen Democraat Mark Kelly heeft vandaag de eed afgelegd.
Lees verder

Ook na vaccinatie moeten mensen nog mondmasker dragen, vindt Van Ranst
Als alles meezit, kunnen vanaf 5 januari 2021 de eerste vaccinaties in ons land toegediend worden. Eens een persoon gevaccineerd is, moet hij of zij dan nog een mondmasker dragen? Toch wel, meent viroloog Marc Van Ranst. "Anders krijg je een hele dystopische (akelige, negatieve, red.) maatschappij wanneer je die mensen voordelen gaat geven", zei hij in 'De Afspraak'.
Lees verder

Frankrijk richt pijlen op 76 extremistische moskeeën
Na een reeks radicaalislamitische aanslagen, met de onthoofding van een leraar als een van de jongste terreurdaden, richt Frankrijk zijn pijlen op tientallen moskeeën. Het gaat om ruim zeventig gebedshuizen die gelden als broedplaats van extremisme, en daarmee als vijanden van de Franse republiek.
Lees verder

De Ketelaere weer aan het kanon op het kampioenenbal: de belangrijkste momenten uit Club-Zenit op een rij
Club Brugge ontmoet op dit eigenste moment Zenit Sint-Petersburg. Inzet voor blauw-zwart? Kwalificatie voor de Europa League veiligstellen en de deur naar de volgende ronde in de Champions League openhouden. Bekijk hieronder de hoogtepunten uit de wedstrijd.
Lees verder

LIVE. PSG weer op voorsprong op Old Trafford! Marquinhos duwt de bal langs De Gea in doel, Fred pakt rood
• Vijfde speeldag groepsfase Champions League • United is koploper in groep H met 9 op 12 • PSG telt 6 punten • United toch met doelman De Gea
Lees verder

De zoveelste mijlpaal: Cristiano Ronaldo maakt tegen Dinamo Kiev 750ste doelpunt in carrière
Cristiano Ronaldo heeft met z'n doelpunt tegen Dinamo Kiev een nieuwe mijlpaal bereikt. De 35-jarige Portugees heeft nu in zijn carrière 750 doelpunten gemaakt, goals in clubverband en voor de nationale ploeg samengeteld.
Lees verder

LIVE. Immobile brengt Lazio met penaltygoal langszij
• Signal Iduna Park (21u) • Dortmund is bij winst groepswinnaar • Lazio is bij winst zeker van volgende ronde • Scheidsrechter: Antonio Mateu
Lees verder

Waarom Rolls-Royce ruim 7.000 euro vraagt voor een stoeltje met slechts één poot
Rolls-Royce heeft een speciale stoel uitgebracht. Nu ja, stoel. Het is meer een reusachtige satéprikker met een lapje leer erover. De Britse bouwer van luxe personenauto's vraagt ruim 7.000 euro voor het accessoire.
Lees verder

Nathalie Meskens kruipt in de huid van Ruth Beeckmans en een muzikale blik op kerst: dit was het beste uit 'RIP2020'
Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens nemen in het humoristisch jaaroverzicht 'RIP 2020' alle grote en kleine nieuwsfeiten van het voorbije jaar onder handen. Vanavond richtten ze hun pijlen onder meer op 'Snackmasters' en de kerstmarkten.
Lees verder

Neymar bezorgt PSG de zege tegen Man United en maakt het zo ongemeen spannend in groep H, Fred antiheld met rood
PSG heeft het ongemeen spannend gemaakt in groep H. De Parijzenaars zijn met 1-2 gaan winnen op het veld van Old Trafford. Daardoor hebben zowel United, PSG als RB Leipzig met nog één speeldag te gaan negen punten op de teller.
Lees verder

Club moet volgende week winnen in Rome: Dortmund en Lazio houden elkaar in evenwicht
Er blijft een sprankeltje hoop voor Club Brugge op een Europese lente in de Champions League. Borussia Dortmund en Lazio hielden elkaar op 1-1, waardoor Club bij winst volgende week in Rome alsnog naar de tweede plaats springt.
Lees verder

Tranen van ontgoocheling en "te weinig sportvragen": de hoogtepunten van aflevering 31 van 'De Slimste Mens'
Natuurlijk kan het niet alle dagen feest zijn in 'De Slimste Mens'-barak, maar na de ronduit wervelende en uitstekende recordaflevering van dinsdag, was het nu toch een mager soepje. Met aan het einde wel een emotioneel moment toen actrice Jennifer Heylen, dinsdag nog de triomfantelijke nieuwe recordhoudster, met tranen in de ogen haar verlies verbeet. Enkel Wesley Sonck kon voluit lachen. Hij doet beter dan zijn 'Container Cup'-kompaan Pedro Elias.
Lees verder

Jennifer Lopez is puur natuur: "Ik heb nog nooit Botox gebruikt"
Ze mag dan al 51 zijn, maar Jennifer Lopez staat nog steeds even strak als in haar beginjaren. En dat is puur natuur, vertelt ze in een interview met Page Six.
Lees verder