Doorgaan naar hoofdcontent

Zara Phillips, de ‘normale’ kleindochter van Queen Elizabeth, is razend populair: “Wij hebben ons eigen succes ...

HLN
Zara Phillips, de 'normale' kleindochter van Queen Elizabeth, is razend populair: "Wij hebben ons eigen succes gemaakt"
Ze verschijnt in het openbaar zonder make-up, in joggingbroek, met een petje op haar hoofd en ze is bijna altijd goedlachs. Ze schrikt er ook niet voor terug om in het openbaar haar echtgenoot Mike Tindall (42) en haar dochters Mia (6) en Lena (2) te knuffelen en te kussen. En net dat ongedwongen en normaal gedrag maakt Zara Phillips (39) zo populair bij de Britten. De dochter van prinses Anne (70) en haar eerste echtgenoot Mark Phillips (72) wordt enorm bewonderd om haar eigenheid. "Ik ben mijn ouders zo dankbaar dat ze me geen koninklijke titel gegeven hebben."
Lees verder

Wat u moet en mag weten over de 11 Engelsen die de Rode Duivels vanavond in de ogen kijken
De Rode Duivels nemen het vanavond in de Nations League op tegen Engeland. Welke zaken mag en moet u weten over het elftal van de Three Lions?
Lees verder

Griekenland verbiedt herdenking studentenopstand vanwege corona
De herdenking in Athene komende dinsdag van de studentenopstand van 1973 tegen de toenmalige dictatuur mag niet doorgaan. De Griekse regering heeft dat beslist om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Lees verder

NINA vraagt het aan Eva de Roo (32) Stubru-presentatrice, vrouw van Jan Paternoster en mama van Lucca: "Ik ben dit jaar best geschrokken van de liefde voor mijn zoon"
Voor kersverse mama en StuBru-presentatrice Eva De Roo (32) staat liefde pal bovenaan de prioriteitenlijst. "Als klein meisje al had ik één grote drijfveer: een goed lief vinden." In Black Box Revelation-frontman Jan Paternoster (31) vond ze de ware. Het koppel kreeg in juni een zoontje Lucca. "De liefde voor mijn kind is bovenmenselijk."
Lees verder

LIVE. Hamilton neemt koppositie over en heeft zevende wereldtitel binnen handbereik
Dat Lewis Hamilton dit seizoen het record van Michael Schumacher zal evenaren met een zevende wereldtitel, daar bestaat geen twijfel over. Maar klaart de Brit van Mercedes de klus vandaag al in de Grote Prijs van Turkije? De kwalificaties verliepen niet vlekkeloos voor Hamilton, die vanop de zesde plaats moet vertrekken. De pole is voor de verrassende Canadees Lance Stroll. Op deze pagina zit ook u op de eerste rij.
Lees verder

Brussels N-VA-parlementslid pleit voor nultolerantie voor geweld tegen politie en hulpverleners: "Genoeg is genoeg"
Nadat zaterdag drie agenten gewond raakten bij een coronacontrole in Elsene, pleit Brussels parlementslid voor N-VA Mathias Vanden Borre voor nultolerantie voor geweld tegen politie, brandweer en ambulanciers. Hij roept de Brusselse regering ook op om van geweld tegen hulpverleners een prioriteit te maken in het Brussels veiligheidsbeleid. "Genoeg is genoeg", vindt hij.
Lees verder

Gezien? Lionel Messi pakt uit met straffe controle op 1m83 hoogte
Hij staat niet meteen bekend voor zijn sprongkracht, toch pakte Lionel Messi tegen Paraguay uit met een onwaarschijnlijke controle. De Argentijn, zelf 1 meter 70 groot, plukte de bal op 1 meter 83 hoogte uit de lucht.
Lees verder

Opnieuw hevige protesten tegen regime Wit-Rusland na dood van voormalig soldaat
In Wit-Rusland is zondag een nieuw massaprotest tegen president Alexandr Loekasjenko begonnen. De demonstratie is bedoeld om een 31-jarige man te herdenken die een paar dagen geleden werd aangevallen en later in een ziekenhuis stierf. De dood van de man wekte heel wat verontwaardiging op bij de oppositie. De politie probeerde de manifestanten onmiddellijk uiteen te drijven en er zouden al arrestaties verricht zijn.
Lees verder

Daar is eerste sneeuw: komend weekend mogelijk eerste winterse neerslag in ons land
Het ziet ernaar uit dat we komend weekend de eerste winterse neerslag mogen verwachten in ons land. Dat meldt het KMI.
Lees verder

Hamilton evenaart Schumacher met zevende wereldtitel en zet kers op de taart met zege in Turkije
Lewis Hamilton heeft opnieuw geschiedenis geschreven in de Formule 1. De Brit van Mercedes stak in de Grote Prijs van Turkije z'n zevende wereldtitel op zak en evenaarde zo het record van Michael Schumacher. Als kers op de taart pakte Hamilton ook nog de dagzege, nadat hij als zesde uit de startblokken geschoten was. Sergio Pérez en Sebastian Vettel mochten mee op het podium.
Lees verder

Top-dj Anouk Matton liet haar ogen laseren: "Gelukkig kreeg ik een kalmeerpil op voorhand"
Anouk Matton (27), bekend als dj MATTN en vrouw van Dimitri Vegas (38), lanceert deze winter haar eigen make-uplijn. Voorlopig kan ze die nog niet uittesten op zichzelf, want Anouk is herstellende van een oogoperatie, klinkt het in TV Familie. "De eerste dag zag ik zo wazig dat ik dacht dat het mislukt was." Ze vertelt ook over haar strijd tegen overtollige kilo's. "Ik doe aan intermittent fasting, en Dimitri doet mee."
Lees verder

Britse hoofdonderhandelaar brexit: "Londen verandert niet van standpunt"
Het Verenigd Koninkrijk moet ook na de brexit zelf controle behouden over zijn wetten, visserij en handel. Londen verandert daarover niet van standpunt. Dat heeft de Britse hoofdonderhandelaar David Frost aangekondigd.
Lees verder

Speel om 18 uur mee met onze LIVE quiz en win een gesigneerd uitshirt van de Rode Duivels!
Tijd voor de Duivels, tijd voor een quiz! Onze nationale ploeg speelt vanavond een cruciaal duel in de Nations League tegen Engeland en daar hangt een LIVE quiz aan vast! Deze om 18 uur vuurt VTM-voetbaljournalist Jarno Bertho tien meerkeuzevragen op u af, de winnaar gaat met een gehandtekend uitshirt van de Rode Duivels aan de haal! Wees zeker op tijd, want wie te laat komt, speelt niet mee voor de prijs. Speel mee door op onderstaande knop te klikken.
Lees verder

KIJK LIVE (20u45). Duivels gooien benen los tijdens wandeling voor duel tegen Engeland, Lukaku in wedstrijdselectie
• Kijk LIVE naar het Nations League-duel op VTM en HLN.be • Uitzending begint om 20u20, de aftrap volgt om 20u45 • King Power at Den Dreef stadion • Romelu Lukaku in wedstrijdselectie
Lees verder

Evenepoel vertrekt met vliegtuig richting Spanje om nieuw seizoen voor te bereiden
Remco Evenepoel (20) is al volop bezig aan de voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen. De renner van Deceuninck-Quick.Step vertrok vandaag met het vliegtuig richting Calpe, waar hij zich klaarstoomt voor het eerste oefenkamp van 'The Wolfpack'.
Lees verder

Ex-partners Ines en Mark hebben elkaar nog niet helemaal losgelaten: "Nu de emoties bedaard zijn, zijn we opnieuw twee handen op een buik"
Achter het humoristische zoekertje van Mark, 'dekhengst zoekt nachtmerrie', school een romantische ziel die danig indruk wist te maken op Ines. Zelfs na een sprookje van zeventien jaar hebben ze elkaar nog niet helemaal losgelaten. Alle andere artikels uit het dossier 'Ex-files' lees je hier.
Lees verder

Jogger steekt hondje dood voor ogen van zijn baasje: "Dribbel deed geen vlieg kwaad"
Kristoff Van Havere en Julie De Corte zitten in zak en as nadat hun driejarige Jack Russell zaterdag door een jogger op brutale manier werd doodgestoken. Dat gebeurde voor de ogen van Julie die met haar baby en de hond op wandel was. "De jogger is niet eens gestopt. Hij greep zomaar een mes en stak Dribbel recht in het hart. Hier zijn geen woorden voor."
Lees verder

Van Quickenborne vraagt uitleg aan parket over vrijlating aanvallers agenten in Elsene
Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) heeft het parket om uitleg gevraagd over de vrijlating van de aanvallers op politiemensen bij een coronacontrole in Elsene. Hij verwacht zondag een antwoord, zo zei hij in De Zevende Dag op Eén. "De politie doet hard zijn best om de coronamaatregelen te handhaven, ook in Brussel", aldus de minister. Hij omschreef de feiten als "schandalig".
Lees verder

Man zonder mondmasker valt politievrouw aan bij coronacontrole
Een politievrouw die in Schaarbeek een coronaboete wilde uitdelen, is door de verdachte geslagen en uitgescholden. De vrouw kon de man na de aanval overmeesteren en oppakken. De politie zegt dat de man na verhoor is vrijgelaten.
Lees verder

Gilles De Bilde: "Lukaku wil tonen aan Engeland dat hij nog steeds een topspits is"
Romelu Lukaku zit in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Engeland. Een opsteker voor de Rode Duivels. "Of Romelu Lukaku ook gaat starten? Daar ga ik vanuit", aldus analist Gilles De Bilde.
Lees verder