Doorgaan naar hoofdcontent

Westelijke strekdam tijdlang afgesloten voor publiek: afstand kon niet gegarandeerd worden

HLN
Westelijke strekdam tijdlang afgesloten voor publiek: afstand kon niet gegarandeerd worden
De politie heeft zaterdagmiddag de westelijke strekdam afgesloten. De afstand tussen de wandelaars kon volgens de veiligheidsdiensten niet gegarandeerd worden. Even voor 17.30 uur werd de strekdam opnieuw vrijgegeven.
Lees verder

LIVE. Koita bezorgt Waasland-Beveren alsnog een punt met vrije trap!
• Aftrap: 16u15
Lees verder

LIVE. Waasland-Beveren komt met bedrijvige Koita beter in de wedstrijd
• Aftrap: 16u15
Lees verder

LIVE. Daar is Mahrez al opnieuw: Algerijn zet Man City op 2-0 tegen Burnley
• Tiende speeldag Premier League • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Speelt De Bruyne een hoofdrol?
Lees verder

Vier leden Leger des Heils vermoord in Indonesië, politie verdenkt IS-sympathisanten
Op het Indonesische eiland Sulawesi zijn vier leden van het Leger des Heils om het leven gebracht. De politie vermoedt dat extremisten die sympathiseren met terreurgroep Islamitische Staat achter de moord zitten.
Lees verder

KOERS KORT. Brand sprint naar zege in Kortrijk voor Betsema en Kastelijn
Lucinda Brand heeft de tweede manche van de X2O Badkamers Trofee in Kortrijk op haar naam gebracht. Ze sprintte zaterdag naar de zege en haalde het voor haar landgenotes Denise Betsema en Yara Kastelijn, die leidster wordt in het klassement.
Lees verder

Zeker drie doden bij overstromingen op Sardinië
Door hevige regenval veroorzaakte overstromingen hebben op het eiland Sardinië aan zeker drie mensen het leven gekost. In de stad Bitti in de provincie Nuoro zijn er ook nog twee vermisten.
Lees verder

LIVE. Invaller Thorgan Hazard geeft Dortmund weer hoop met aansluitingstreffer
• Negende speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Hoeveel goals maakt Haaland dit keer?
Lees verder

Dortmund verslikt zich op eigen veld in Köln, ondanks doelpunt invaller Thorgan Hazard
Borussia Dortmund heeft een slechte zaak gedaan in de Bundesliga. Die Borussen gingen in eigen huis onderuit tegen Köln (1-2) en zien zo Bayern - dat wel won op Stuttgart - tot vier punten uitlopen. Invaller Thorgan Hazard zorgde voor het enige doelpunt van Dortmund.
Lees verder

Antilockdowndemonstranten in Londen slaags met politie
In het centrum van Londen is een demonstratie tegen de lockdownmaatregelen uitgelopen op ongeregeldheden en arrestaties. Honderden betogers die in de buurt van Oxford Street door de stad trokken, scandeerden leuzen als "vrijheid" en droegen borden met teksten als "stop met ons te controleren".
Lees verder

Inter rekent eenvoudig af met revelatie Sassuolo, Lukaku valt in en ziet goal afgekeurd worden
Revelatie Sassuolo heeft Inter geen punten kunnen afsnoepen. De bezoekers wonnen al bij al eenvoudig met 0-3 en wippen over Sassuolo naar de tweede plek in de Serie A. Romelu Lukaku viel een kwartiertje voor tijd in en zag nog een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel.
Lees verder

LIVE. De Bruyne en City zijn er opnieuw aan begonnen: zorgt de Rode Duivel voor een hattrick aan assists?
• Tiende speeldag Premier League • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Speelt De Bruyne een hoofdrol?
Lees verder

Internationaal onderzoek in China naar oorsprong Covid-19: het team gaat op pad
Elf maanden na het begin van de pandemie komt er schot in het onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) naar de oorsprong van Covid-19. Donderdag meldde de WHO dat een team van tien internationale wetenschappers 'snel' afreist naar Wuhan, de Midden-Chinese stad van de eerste uitbraak in december 2019.
Lees verder

Geen prettige middag voor Liverpool: VAR keurt twee goals af waarna Reds averij oplopen tegen Trossard & co, Klopp in de clinch met journalist
Puntenverlies voor Liverpool. The Reds hebben 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Brighton, waar Trossard 65 minuten speelde. Er was - alweer - een hoofdrol weggelegd voor de VAR, en er was na afloop ook - alweer - een hoogst geïrriteerde Jürgen Klopp.
Lees verder

Demi Lovato mikpunt van spot op Twitter: "Eerst gaat ze kalkoenen knuffelen, daarna gaat ze ze opeten"
Zangeres Demi Lovato (28) gaat viraal op Twitter nadat ze trots een foto deelde van haar gebraden Thanksgiving-kalkoen. Onlangs bezocht ze immers nog een dierenopvang om levende soortgenoten te knuffelen en riep ze fans zelfs op om een kalkoen te adopteren. Het levert de zangeres heel wat kritiek op.
Lees verder

LIVE. Man City op weg naar forfaitzege tegen Burnley: Mahrez scoort zijn derde van de namiddag
• Tiende speeldag Premier League • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Speelt De Bruyne een hoofdrol?
Lees verder

Biograaf onthult: "BBC-journalist zei aan Diana dat ze vermoord zou worden"
Het 25 jaar oude interview tussen BBC-journalist Martin Bashir (57) en prinses Diana blijft voor beroering zorgen. In een documentaire die maandagavond uitgezonden wordt op het Britse Channel 4 beweert auteur Andrew Morton (67) dat de reporter Ladi Di destijds gezegd heeft dat ze vermoord zou worden. Dat schrijft De Telegraaf.
Lees verder

Belgian Lions genieten na van zege tegen Tsjechië: "Het was een quasi perfecte wedstrijd"
Niets dan glunderende gezichten bij de Belgian Lions, gisteren op de digitale persbabbel, volledig coronaproof via Teams. Terecht natuurlijk, na de schitterende zege tegen Tsjechië (90-62). Halfweg de kwalificatieronde voor het EK 2022 blijven alleen België en Kroatië ongeslagen (3 op 3). Een feilloos parcours richting EK tot dusver.
Lees verder

Man City krabbelt recht na dreun van Tottenham: De Bruyne helpt z'n ploeg met twee assists aan ruime zege tegen Burnley, Mahrez scoort hattrick
"1-0, 2-0, 3-0, 4-0, hey hey". De uitslag van Manchester City – Burnley (5-0) klinkt doorgaans als de oude intro van FC De Kampioenen. Een hoogoplopend tellertje aan de ene kant van het scorebord. Dat was zaterdagmiddag niet anders: een voormalige kampioenenploeg domineerde in een regie van Kevin De Bruyne. Riyad Mahrez blonk uit met zijn eerste hattrick in loondienst bij City.
Lees verder

Republikeinen maken zich zorgen: kosten Trumps aanhoudende aanvallen hen straks de Senaat?
Op bijna vier weken na de verkiezingen van 3 november blijft zittend president Donald Trump zijn ongefundeerde beschuldigingen van grootschalige fraude verkondigen aan al wie het horen wil. Maar terwijl de president zelf stilaan lijkt te beseffen dat niets de intrede van Joe Biden in het Witte Huis nog kan verhinderen, neemt de ongerustheid binnen zijn partij wel toe. Een aantal Republikeinen vreest dat Trumps aanhoudende aanvallen op het kiesproces de cruciale Senaatsverkiezingen in Georgia kunnen hypothekeren.
Lees verder