Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 10 november 2020

Stad Tongeren: Marie-Jeanne wint 250 euro met ambi.pas

Marie-Jeanne wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Marie-Jeanne Tilkin uit Tongeren wint met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij schoenen Ann, Hemelingenstraat te Tongeren.
Lees verder

Shop online bij Tongerse handelszaken
Niet essentiƫle handelszaken moesten onlangs hun deuren sluiten. Afhalen en/of thuis leveren is wel toegelaten. Maak hier dus zeker gebruik van om de lokale handel verder te ondersteunen.
Lees verder

Vacature: directeur basisonderwijs
Bent u op zoek naar een job in het onderwijs? Stel u dan nu kandidaat! Uw kandidatuur indienen kan tot uiterlijk 13 december.
Lees verder

Koop op de donderdagmarkt en win 75 euro
Van donderdag 12 november 2020 tot en met donderdag 14 januari 2021 organiseert de stad Tongeren in samenwerking met de ambulante handelaars een actie op de wekelijkse donderdagmarkt. Wie zijn inkopen tijdens die periode op de donderdagmarkt doet maakt elke week kans om 75 euro te winnen!
Lees verder

Sandy wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Sandy Huygen uit Tongeren wint met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij 'Huis Vroonen', Sint-Truidersteenweg te Tongeren.
Lees verder

Week van de afvalophaler en recyclageparkwachters
Week van 23 tot 29 november 2020 Dankjewel om je afval te sorteren en op de juiste manier aan te bieden. Afvalophalers en recyclageparkwachters verdienen ons respect.
Lees verder