Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 20 november 2020

Retie: UPDATE coronamaatregelen verenigingen: stapsgewijze afbouw beperkingen -12 jaar en verbod op evenementen t.e.m...

UPDATE coronamaatregelen verenigingen: stapsgewijze afbouw beperkingen -12 jaar en verbod op evenementen t.e.m. 31 januari 2021
Onder voorbehoud van de evolutie in besmettingen de komende weken, worden de extra beperkingen voor -12-jarigen stapsgewijs afgebouwd.
Lees verder

Verbod op kerstmarkten en evenementen t.e.m. 31 januari 2021
Al zeker tot en met 31 januari 2021 mogen er geen evenementen plaatsvinden. Dit verbod werd uitgevaardigd door de provinciegouverneur en is van toepassing voor het gehele grondgebied van de provincie Antwerpen. Het gaat over alle evenementen van welke aard ook.
Lees verder

Gedeeltelijke opheffing captatieverbod op onbevaarbare waterlopen
Door de neerslag van afgelopen weken is het waterpeil in het grootste deel van de onbevaarbare waterlopen gestegen tot boven het vooropgestelde ecologische drempelpeil. Daardoor wordt het captatieverbod gedeeltelijk opgeheven. Op de Zwarte Neet in Retie is het verbod nog wel van kracht.
Lees verder

Koop lokaal: steun onze eigen lokale handelaars tijdens de Corona-maatregelen!
Er zijn heel wat handelszaken die opnieuw de deuren verplicht moeten sluiten. Maar je hoeft je favoriete producten of lievelingsgerechten daarom niet te missen. Bij veel handelaars kan je ook tijdens deze sluitingsperiode nog telefonisch of online bestellen!
Lees verder