Doorgaan naar hoofdcontent

Politie beveelt 20.000 betogers tegen lockdown in Leipzig om te vertrekken

HLN
Politie beveelt 20.000 betogers tegen lockdown in Leipzig om te vertrekken
Duizenden mensen zijn zaterdag in de Duitse stad Leipzig op straat gekomen op te protesteren tegen de huidige coronamaatregelen in Duitsland. Volgens de organisatie van het protest werden er zo'n 20.000 betogers verwacht. Het merendeel van de demonstranten droeg geen mondmasker, en van social distancing was al helemaal geen sprake.
Lees verder

Na veertien zonen krijgt Kateri (45) eindelijk dochter: "Grootste cadeau dat we ons konden wensen"
Vijftiende keer goede keer: Kateri Schwandt (45) is na veertien zonen eindelijk bevallen van een dochter. De vrouw uit Michigan zette vorige donderdag Maggie Jayne op de wereld, een levenslustig meisje van 3,4 kilogram.
Lees verder

Roglic houdt na verschroeiende aanval Carapaz nét stand en volgt zichzelf op als Vuelta-winnaar, laatste bergrit prooi voor Gaudu
Primoz Roglic volgt (zonder ongelukken) zichzelf op als winnaar van de Ronde van Spanje. De Sloveen hield na een verschroeiende aanval van Richard Carapaz net stand in de laatste bergrit, die een prooi was voor David Gaudu.
Lees verder

'The Masked Singer' krijgt tweede seizoen
'The Masked Singer' krijgt een tweede seizoen, zo maakte VTM vandaag bekend. Gisteren werd de finale van de immens populaire zangshow uitgezonden.
Lees verder

Eén slachtoffer gewond bij grote vechtpartij op Stationsplein in Roeselare
Tien tot twintig amokmakers, al naar gelang de bron, raakten zaterdagnamiddag betrokken bij een vechtpartij aan het station in Roeselare. Eén slachtoffer werd vermoedelijk gestoken met een mes.
Lees verder

LIVE. Messi heeft meteen een impact! Invaller laat bal handig lopen, Griezmann scoort
• La Liga • Aftrap: 16u15 • Camp Nou • Barcelona heeft slechts 8 op 18
Lees verder

LIVE. Doelpuntenfestival in Kortrijk, Mboyo brengt thuisploeg weer langszij
• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Guldensporenstadion • Beerschot staat tweede, Kortrijk elfde
Lees verder

Joe Biden wordt 46e president van de Verenigde Staten
Joe Biden wordt de 46e president van de Verenigde Staten. Volgens onder meer CNN en NBC wint hij in de belangrijke swing state Pennsylvania, wat hem 20 kiesmannen oplevert en dat is genoeg voor de overwinning.
Lees verder

Amerikaanse media roepen Biden uit tot nieuwe president
De Amerikaanse nieuwszender CNN en het agentschap AP hebben de Democraat Joe Biden uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
Lees verder

Football Talk. Nog twee Covid-19-gevallen bij Standard - Australiër Panagiotis Armenakas tekent bij Essevee
Standard telt nog twee positieve coronagevallen. Moussa Sissako en Collins Fai legden een nieuwe positieve test af en zijn out voor het duel van zondag tegen Antwerp. Dat betekent wel dat Shamir, Tapsoba, Laifis en Pavlovic gerecupereerd worden. Zij ontbraken voor het Europa Leagueduel tegen Lech Poznan.
Lees verder

Nu pas begint échte werk voor Biden
Joe Biden heeft de sleutel van het Witte Huis beet, stelt CNN op basis van de laatste getelde stemmen. Maar nu moet het echte werk nog beginnen. Zelden moest een president onder zo'n slecht gesternte aan de slag: Trump die wellicht zolang mogelijk moeilijk zal blijven doen, een economie die in volle coronapandemie sputtert en een samenleving die nooit eerder zo verdeeld was.
Lees verder

LIVE (18u30). Meunier en Witsel in basis voor Duitse Klassiker tegen Bayern
• Zevende speeldag Bundesliga • Aftrap: 18u30 • Signal Iduna Park • Dortmund en Bayern staan samen op kop
Lees verder

SHOWBITS. Tom Waes viert zijn verjaardag op het werk en welke BV zit er achter dit masker?
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

LIVE. GOAL! Messi beslist de match met zijn eerste veldgoal in LaLiga van het seizoen
• La Liga • Aftrap: 16u15 • Camp Nou • Barcelona heeft slechts 8 op 18
Lees verder

BINNENKIJKEN. Cameron Diaz denkt na over comeback in nieuwe luxevilla
Wijnen, moederen en boeken schrijven: zo vult Cameron Diaz (48) tegenwoordig haar dagen. De actrice vindt het allemaal top. Meer nog, ze beleeft de gelukkigste tijd van haar leven, zo zegt ze zelf. Al heeft dat gevoel misschien ook iets te maken met de luxueuze villa die ze recent kocht met haar man Benji (41).
Lees verder

LIVE. Het blijft doelpunten regenen: Frans maakt er in slotfase 4-5 van!
• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Guldensporenstadion • Beerschot staat tweede, Kortrijk elfde
Lees verder

Politie moet ingrijpen door grote drukte in Oostende
De zachte temperaturen van zaterdag zorgden niet enkel voor heel wat wandelaars in de bossen, ook aan zee werd het behoorlijk druk. In Oostende greep burgemeester Bart Tommelein zelfs in op de drukste plaatsen.
Lees verder

Doelpuntenfestival tussen Kortrijk en Beerschot met 10 (!) doelpunten kent geen winnaar
Wat een spektakel in het Guldensporenstadion, goed voor tien doelpunten, een constant wisselende voorsprong, een paar strafschoppen tussendoor maar uiteindelijk… geen winnaar. En dat is sneu voor Beerschot dat op die manier toch niet naar de leidersplaats klimt.
Lees verder

Wat een invalbeurt! Messi helpt Barça met twee goals in helft aan volle buit tegen Betis
Toch weer hij. Lionel Messi begon voor het eerst sinds 28 september 2019 eens niet aan de aftrap bij Barça in LaLiga, maar na zijn invalbeurt hielp de Argentijn zijn ploeg toch aan de zege tegen Betis. Het werd 5-2, Messi scoorde twee keer.
Lees verder

Trump legt zich er niet bij neer: "Verkiezingsrace nog lang niet voorbij"
President Trump zegt in een verklaring dat de presidentsverkiezingen "nog lang niet voorbij zijn". Dat zegt hij nadat blijkt dat zijn democratische tegenstrever Joe Biden genoeg kiesmannen binnenhaalde om de presidentsverkiezingen te winnen.
Lees verder