Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 4 november 2020

Herenthout: Vlaamse regering kondigt bijkomende maatregelen aan in strijd tegen COVID-19

Herenthout
Vlaamse regering kondigt bijkomende maatregelen aan in strijd tegen COVID-19
Ondanks de strenge coronamaatregelen, blijven de cijfers sterk stijgen. Om de druk op onze ziekenhuizen zo beperkt mogelijk te houden, zijn extra maatregelen noodzakelijk. Daarom kondigde de Vlaamse regering op dinsdagavond 27 oktober enkele verstrengingen aan. Deze bijkomende maatregelen gaan in op vrijdag 30 oktober om 18.00 uur en gelden minstens voor 3 weken.
Lees verder

Vacature | boekhoudkundig medewerker
Lokaal bestuur Herenthout zoekt ter vervanging een halftijdse boekhoudkundige medewerker in contractueel dienstverband (C1-C3). Je staat in voor de voorbereidende boekhoudkundige taken (controleren, verwerken en opvolgen van bestelbonnen, voorbereiden van facturen voor verwerking in de boekhouding, plaatsen en opvolgen van bestellingen, contacten met leveranciers en klanten, …)
Lees verder

Verstrengde lockdown vanaf zondagnacht 1 november: samen tegen Corona
De eerder genomen maatregelen hebben vooralsnog niet het gehoopte resultaat, namelijk een kentering in de stijgende coronacijfers. Om ons gezondheidszorgsysteem te redden heeft het Overlegcomité vanavond beslist om een verstrengde lockdown af te kondigen voor ons land en dit voor zes weken, van zondagnacht 1 november tot 13 december.
Lees verder

Resultaten snelheidscontroles juli – september
Lokale politie Neteland heeft van juli tot en met september opnieuw snelheidscontroles uitgevoerd op het grondgebied van Herenthout. We informeren je graag de resultaten van deze actie.
Lees verder