Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 30 november 2020

Herenthout: Toe aan nieuwe ramen of extra isolatie? Bereken nu je winst!

Herenthout
Toe aan nieuwe ramen of extra isolatie? Bereken nu je winst!
Toe aan nieuwe ramen of extra isolatie? Bereken nu je winst!
Lees verder

Verstrengde lockdown wordt verlengd: feestdagen in beperkte kring
We zijn erin geslaagd om de curve van de coronacijfers om te buigen. Onze inspanningen van de voorbije vier weken beginnen hun vruchten af te werpen. Maar het virus blijft circuleren en we moeten elkaar blijven beschermen. Ons land bevindt zich nog steeds in de hoogste alarmfase. Daarom worden de coronamaatregelen die al geldig waren, verlengd tot 15 januari. We moeten zorgen dat de cijfers blijven dalen en als ze laag zijn, ze ook daar houden. Er volgt een evaluatie op 15 januari.
Lees verder

Verstrengde lockdown wordt verlengd tot 1 februari: feestdagen in beperkte kring
We zijn erin geslaagd om de curve van de coronacijfers om te buigen. Onze inspanningen van de voorbije vier weken beginnen hun vruchten af te werpen. Maar het virus blijft circuleren en we moeten elkaar blijven beschermen. Ons land bevindt zich nog steeds in de hoogste alarmfase. Daarom worden de coronamaatregelen die al geldig waren verlengd tot 1 februari. We moeten zorgen dat de cijfers blijven dalen en als ze laag zijn, ze ook daar houden. Er volgt een evaluatie op 15 januari.
Lees verder

Ga voor energiezuinige ramen met de groepsaankoop
In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 15% van de warmte door ramen. Door te investeren in hoogrendementsglas en energiezuinige ramen maak je je woning comfortabeler én bespaar je op je energiefactuur. Een win-win. Premies zijn ook nog steeds mogelijk.
Lees verder