Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 2 november 2020

Gemeente Zottegem: Stedelijke academies schorsen tijdelijk lessen

Stedelijke academies schorsen tijdelijk lessen
Gezien de huidige coronasituatie werd beslist alle lessen in de stedelijke academies tijdelijk te schorsen. Zowel SABK (Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst) en SAMWD (Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans) leggen voorlopig alle lessen stil, en dat vanaf donderdag 29 oktober.
Lees verder

OCMW Zottegem werft aan!
OCMW Zottegem is op zoek naar een tijdelijk (m/v/x) Ergotherapeut voor het Woonzorgcentrum Egmont. Solliciteren kan tot en met zondag 8 november.
Lees verder

Afvalcontainers vanaf 2021: jouw formaat al gekozen?
Deze maand kregen alle inwoners van Zottegem een brief in de bus van ILvA omtrent het invoeren van gewogen diftar vanaf april 2021. Concreet betekent dit dat de gele zakken vervangen worden door grijze afvalcontainers voor het ophalen van restafval. Vanaf dan betaal je per kilogram voor zowel restafval als GFT afval.
Lees verder

Woonzorgcentrum Egmont corona update 30 oktober
De coronasituatie in het Woonzorgcentrum Egmont wordt op de voet gevolgd. Eerder deze week bleken drie bewoners positief te zijn en werden meteen alle nodige voorzorgen genomen. De resultaten van de preventieve corona-tests van alle bewoners en nagenoeg alle personeelsleden zijn ondertussen gekend. 
Lees verder