Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 27 november 2020

Gemeente Zottegem: Stad Zottegem werft aan!

Stad Zottegem werft aan!
Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van (m/v/x) Lesgevers en begeleiders voor- & na-opvang de sportkampen in zowel de Krokusvakantie als de paasvakantie volgend jaar. Solliciteren kan tot en met 21 december 2020 om 12 uur 's middags.
Lees verder

Woonzorgcentrum Egmont corona update 26 november
De coronasituatie in het Woonzorgcentrum Egmont wordt nog steeds op de voet gevolgd. Er is dagelijks overleg tussen directie, stadsbestuur en CRA (Coördinerend en Raadgevend Arts) en om de vijf dagen worden alle bewoners en medewerkers preventief getest. Daarnaast worden mensen die symptomen vertonen direct getest.
Lees verder

Black Friday? Fair Friday!
Black Friday, een internationale kortingsdag, komt al enkele jaren overgevlogen uit de Verenigde Staten. Voor veel lokale handelaars is het echter letterlijk een zwarte dag. Zeker in deze coronatijden waarin velen hun deuren moeten sluiten omwille van de huidige maatregelen. Daarom een warme oproep: Winkel hier en maak van Black Friday een Fair Friday. Bovendien is lokaal winkelen ook nog eens een milieuvriendelijkere keuze!
Lees verder

Sportsite Bevegemse Vijvers wordt tijdelijke examenruimte
Vanaf maandag 30 november worden de feestzaal, fuifzaal en sportzaal Bevegemse Vijvers ingezet als tijdelijke examenruimte. Ongeveer 475 leerlingen derde graad van drie Zottegemse secundaire scholen kunnen er tot midden december terecht om volledig coronaveilig hun kerstexamens af te leggen! Aan alle studenten: goeie moed en veel succes!
Lees verder