Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 6 november 2020

Gemeente Zottegem: ILvA 'gewogen diftar' info-momenten geannuleerd

ILvA 'gewogen diftar' info-momenten geannuleerd
De geplande info-momenten van ILvA omtrent het invoeren van gewogen diftar kunnen deze week omwille van welgekende redenen niet doorgaan. We verontschuldigen ons voor het ongemak maar veiligheid primeert in deze coronatijden. Wie graag meer informatie wil, kan steeds bij ILvA terecht op het nummer 0800 98 002, via email diftar@ilva.be. Ter herinnering: je hebt nog tot 6 november om de keuze van restafvalcontainer te wijzen.
Lees verder

Bibliotheek Zottegem wordt afhaalbib
Gezien de huidige coronasituatie werd beslist dat de stedelijke bibliotheek terug uitsluitend een afhaalbib wordt. Het volledige aanbod blijft ter beschikking en je kan afhalen na voorafgaande reservatie. Zo kunnen lezers nog altijd hun gegeerde lees- kijk en luistermaterialen ontlenen en inleveren, zij het dan op een aangepaste manier.
Lees verder

Woonzorgcentrum Egmont corona update 5 november
De coronasituatie in het Woonzorgcentrum Egmont wordt dagelijks nauwgezet opgevolgd, en we berichten zoals beloofd over de huidige stand van zaken. Bij de laatste testing zijn enkele bijkomende besmetting vastgesteld. De bezoekregeling van  één vaste bezoeker voor 14 dagen blijft van toepassing waar mogelijk.
Lees verder

Tijdelijke sluiting Bibliotheek Zottegem tem 11 nov
 
De stedelijke bibliotheek sluit preventief de deuren tot en met 11 november, naar aanleiding van een positieve coronatest van een medewerker. Gezien de krachtige opmars van het virus en omdat we geen enkel risico willen nemen, gaan alle collega-medewerkers van de bib in quarantaine voor vijf dagen. De bib is voor die tijd gesloten, en ook de afhaalbib is even niet mogelijk. Je kan er terug terecht vanaf donderdag 12 november.

Lees verder