Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 10 november 2020

Gemeente Zottegem: Aankondiging openbaar onderzoek opheffing gemeenteweg en ongenummerde weg

Aankondiging openbaar onderzoek opheffing gemeenteweg en ongenummerde weg
Stad Zottegem maakt het openbaar onderzoek voor het opheffen van gemeenteweg 12,31 en een ongenummerde weg gelegen in de deelgemeente Grotenberge bekend. Het openbaar onderzoek loopt vanaf 9 november 2020 tot 9 december 2020.
Lees verder

Aankondiging openbaar onderzoek RUP 'Sanitary'
Stad Zottegem organiseert van 6 november 2020 tot en met 4 januari 2021 een openbaar onderzoek over het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) 'Sanitary'. Het ontwerp RUP, omvattende de toelichtingsnota, procesnota, grafisch plan en stedenbouwkundige voorschriften, ligt tijdens deze periode samen met de scopingnota ter inzage voor het publiek.
Lees verder

CC Zoetegem laat je niet los en brengt theater bij jou thuis
CC Zoetegem laat je niet los! Vorige week sloot de poort van Zaal Rhetorica. Met alle begrip voor de maatregelen, want het is nu uiterst belangrijk dat we met z'n allen zorg dragen voor elkaar. Maar meer dan ooit is er nood aan verstrooiing en aandacht voor de mooie dingen in het leven, kunst en cultuur. Vanaf 15 november brengt CC Zoetegem daarom theater bij jou thuis: Theater op een virtueel podium met WatchApp!
Lees verder

Audioverslag raden 26 oktober 2020
U kunt vanaf nu het audioverslag van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 26 oktober 2020 beluisteren.
Lees verder