Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 30 november 2020

Gemeente Mol: Zwemmers vanaf zaterdag 5 december opnieuw welkom in Vita Den Uyt

Zwemmers vanaf zaterdag 5 december opnieuw welkom in Vita Den Uyt

Vanaf zaterdag 5 december zijn zwemmers opnieuw welkom in Vita Den Uyt. De beslissing volgt na de federale aankondiging van afgelopen vrijdag dat zwembaden op korte termijn opnieuw mogen opstarten. Wegens technische redenen kan de heropening onmogelijk vroeger. De heropening geldt uitsluitend voor het 25-meterwedstrijdbad en het instructiebad. De glijbaan en het peuterbad blijven verplicht gesloten volgens de federale beslissing. Bekijk de openingsuren op www.vita-denuyt.be.

Lees verder

Kunstacademies Mol en Geel bereiden zich voor op herstart fysiek onderwijs

Vanaf maandag 7 december herstarten de kunstacademies van Mol en Geel stapsgewijs met fysiek onderwijs. De eerste week beperken de fysieke onderwijsactiviteiten van de academies zich tot 1-op-1 onderwijs voor alle leeftijden. Groepsonderwijs voor -12-jarigen herstart op maandag 14 december. Fysiek kunstonderwijs in groep voor +12-jarigen blijft tot nader order niet toegelaten, conform de actuele richtlijnen van de hogere overheid in deze coronafase. Voor elke vorm van fysiek onderwijs volgen de kunstacademies zeer strikt de coronarichtlijnen die gelden voor het onderwijs.

 

 

Lees verder

Alle vaste marktkramers dinsdagmarkt opnieuw welkom vanaf 1 december

Vanaf dinsdag 1 december zijn alle vaste marktkramers opnieuw welkom op onze wekelijkse dinsdagmarkt. De losse marktkramers die maar af en toe in onze gemeente opstellen, moeten nog even wachten.

Lees verder

Kinderburgemeester Fiene moedigt kinderen aan nieuwe talenten te ontdekken

Kinderburgemeester Fiene Drooghmans spreekt via een filmpje alle -12-jarigen in onze gemeente moed in en hoopt hen zo een beetje op te vrolijken. Fiene: "Ontdek nieuwe talenten en kijk vooral ook naar wat je wél nog kan doen".

Lees verder