Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 12 november 2020

Gemeente Mol: Waar kunnen jongeren terecht met hun vragen en bezorgdheden rond corona?

Waar kunnen jongeren terecht met hun vragen en bezorgdheden rond corona?

Het gemeentebestuur maakte een overzicht van alle instanties die ook in deze fase van de coronacrisis klaarstaan voor onze jongeren. Ken je iemand die met vragen of bezorgdheden zit en nood heeft aan een goede babbel? Laat hem of haar dan weten waar ze terechtkunnen voor een luisterend oor.

Lees verder

Hoe kunnen we jouw vereniging helpen? Laat het ons weten vóór 20 december

Verenigingen die in deze coronacrisis ondersteuning kunnen gebruiken van het gemeentebestuur, mogen ons dit vóór 20 december laten weten. Het gemeentebestuur werkt momenteel al aan hygiënepakketten en aanpassingen aan de uitleendienst, maar we horen graag wat verenigingen daarnaast nog nodig hebben. Opleiding? Communicatiemateriaal? Goede voorbeelden? Alle vragen zijn welkom via www.gemeentemol.be/nodenverenigingen.

Lees verder

Jouw vrijwilligers bedanken? Bestel voor 22 november gratis bedankkaartjes

Donderdag 5 december is de Internationale dag van de Vrijwilliger. De uitgelezen dag om jouw vrijwilligers eens uitgebreid te bedanken. Speciaal voor deze gelegenheid laat dienst samenlevingsopbouw voor het vierde jaar op rij originele postkaartjes drukken. Heb je interesse? Bestel de gratis kaartjes uiterlijk op 21 november via www.gemeentemol.be/bedankkaartvrijwilligers.

Lees verder

Gemeentebestuur voorkomt bijkomend tankstation op de Molderdijk

Het gemeentebestuur krijgt ook in beroep gelijk om geen bijkomend tankstation toe te laten op de Molderdijk. Dat werd door de Vlaamse overheid beslist. De aanvraag omvatte de inplanting van een DATS24 tankstation op de retailsite van Dreamland, Dreambaby en Bioplanet, gekoppeld aan een uitbreiding van de bestaande parking.

Lees verder