Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 6 november 2020

Gemeente Mol: OPROEP: professionele fotografen die onze handelaars willen helpen

OPROEP: professionele fotografen die onze handelaars willen helpen

Het gemeentebestuur zoekt fotografen die bereid zijn om onze lokale handelaars te helpen. Omdat enorm veel winkels de deuren moeten sluiten, valt de focus vooral op online verkoop via een webshop of sociale media. Onze handelaars hebben er alle baat bij om met mooie, professionele foto's  online reclame te maken voor hun handelszaak. Ze laten zelf ook weten dat er een enorme behoefte is aan kwaliteitsvolle foto's. Laat voor maandag 9 november, 12 uur weten of jij onze handelaars kan helpen via www.gemeentemol.be/fotograafsteunthandelaar!

Lees verder

Welk gehucht is dit? Antwoord juist en win het historisch boek 'Molse Tijdingen'

Op gemeentemol.be/wedstrijdmolsetijdingen vind je een prijsvraag waarmee je een exemplaar van het jaarlijks historisch boek 'Molse Tijdingen' kan winnen. We kozen een oude foto van een straat in Mol. Weet jij in welk gehucht deze foto gemaakt is? Geef het goede antwoord voor 13 november en wie weet ontvang jij het gloednieuwe boek ter waarde van 20 euro wel helemaal gratis in je brievenbus! Geniet van 250 bladzijden Molse geschiedenis, rijk geïllustreerd met honderden foto's.

Lees verder

Heraanleg speelplein Rijtenhof start op maandag 9 november

Eind november starten aannemers Boskat en Sablo met de effectieve herinrichting van het speelplein Rijtenhof. Eerst start aannemer Boskat met de grondwerken en plaatst hij de funderingen voor de speeltoestellen. In tussentijd start Sablo met de productie van de speeltoestellen. De nieuwe aanplanting en het plaatsen van de speeltoestellen gebeurt begin december. Het terrein is pas speelklaar tegen de zomer van 2021. Het inzaaien van het gras gebeurt in april-mei 2021.  

Lees verder

Een vermoeden van asbest in jouw woning? Vraag een asbestonderzoek aan

Heb je een vermoeden dat er asbest in jouw woning aanwezig is? IOK en OVAM helpen je graag om je woning asbestveilig te maken door het veilig en vakkundig verwijderen van asbesthoudende vloerbedekking en leidingisolatie. Particuliere eigenaars van woningen of appartementen kunnen een aanvraag indienen via www.iok.be/asbestproject. Je betaalt een kleine vergoeding van 25 euro voor het rapport.

Lees verder