Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 4 november 2020

Gemeente Mol: Oproep: jouw handelszaak op www.molblijftwinkelen.be? Schrijf je nu in!

Oproep: jouw handelszaak op www.molblijftwinkelen.be? Schrijf je nu in!

Registreer je op www.gemeentemol.be/molblijftwinkelen en krijg een eigen pagina op molblijftwinkelen.be! We begrijpen dat de nieuwe maatregelen die ervoor zorgen dat onze lokale handelszaken bijna allemaal –opnieuw- de deuren moeten sluiten, hard aankomen. Als gemeentebestuur willen we je als handelaar op elke mogelijke manier ondersteunen. De basis van die ondersteuning ligt bij www.molblijftwinkelen.be. Kunnen klanten komen afhalen? Organiseer je levering aan huis? Blijf je open en voor welke producten kan de klant nog bij jou terecht? Hier bundelen we ALLE handelszaken en op welke manieren de klanten nog bij jullie terecht kunnen.

Lees verder

Kunstenaar Tisse Geukens versiert de reuzelaarzen aan Kristallijn met graffiti

Momenteel maakt graffitikunstenaar Tisse Geukens een prachtig kunstwerk van onze reuzelaarzen aan 't Kristallijn. Traditiegetrouw staan de laarzen in het najaar aan het oud gemeentehuis, maar nu krijgen ze een nieuw plekje én een gloednieuw likje verf. Tisse maakte een ontwerp in het thema 'wandelen en natuur' en dat vond onze dienst toerisme zo mooi, dat hij er meteen aan mocht beginnen! Zin om een wandeling te maken langs 't Kristallijn en de laarzen te bewonderen? Op www.visitmol.be/molsemeren vind je dé perfecte wandeling!

Lees verder

Noodopvang op 12 en 13 november voor kinderen van niet-thuiswerkende ouders

Ook tijdens de extra vakantiedagen van donderdag 12 en vrijdag 13 november voorziet het gemeentebestuur noodopvang in drie kinderclubs. De noodopvang is er voor kinderen waarvan beide ouders niet thuis kunnen werken. De ouders leggen hiervoor als bewijs een attest van hun werkgever voor (reeds ingediende attesten voor 9 en 10 november gelden ook voor deze extra dagen). Vooraf inschrijven is verplicht via i-School. De opvang is gratis.

Lees verder

Gemeentebestuur beloont jongeren met leuke gadgets 'Keepitclean-campagne'

Een aantal jongeren kreeg van het gemeentebestuur een #keepitclean-hoodie. Dit als dank voor het proper achterlaten van de hotspots waar zij als jongeren samenkomen. Het initiatief paste binnen de Handhavingsweek, meer bepaald de #keepitclean-campagne, een initiatief dat jongeren motiveerde bewust om te springen met afval.

Lees verder