Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 5 november 2020

Gemeente Mol: Medisch coördinatieoverleg 5 november: “Onze medewerkers klaren huzarenstuk”

Medisch coördinatieoverleg 5 november: "Onze medewerkers klaren huzarenstuk"

Ook vandaag – donderdag 5 november – vond een medisch coördinatieverslag plaats. We kregen feedback over de situatie in het ziekenhuis, de recente resultaten van het lokaal contactonderzoek en het testcentrum. We geven de belangrijkste conclusies weer.

Lees verder

Geen heropening van Coffeebar 't Getouw

Coffeebar 't Getouw zal niet heropenen wanneer de coronaregels dit opnieuw toelaten. De uitbater ging recent in faling. De problemen dateerden al van voor de coronacrisis. Het gemeentebestuur bekijkt welke invulling deze ruimte in 't Getouw op korte en lange termijn kan krijgen. Voor de verenigingen die Zaal 't Getouw huren voor hun activiteiten (wanneer dit volgens de coronaregels opnieuw toegelaten is), verandert er niets. De toog in de foyer stond los van Coffeebar 't Getouw en kan door de verenigingen vrij uitgebaat worden. Datzelfde geldt voor de uitbating van Foyer Relax in Schouwburg Rex. Dit betreft volledig andere uitbaters.

Lees verder

Globale opmetingen voor basiskaart Vlaanderen tussen 29 oktober en 31 december

Landmeter Patrick Weckx en landmeetkantoor Teccon voeren tussen 29 oktober en 31 december opmetingen uit in opdracht van de Vlaamse Gemeenschap. Deze opmetingen gebeuren om de basiskaart van Vlaanderen up to date te houden. Ze rijden alle straten af met een elektrische scooter om nieuwbouwen, verbouwingen en wegenwerken op te meten.

Lees verder

Volg de gemeenteraad van maandag 9 november live via YouTube

Op maandag 9 november, om 20 uur kan je de gemeenteraad live volgen op YouTube via deze link. De gemeenteraadsleden vergaderen veilig van thuis uit via Zoom. Via een livestream op YouTube zenden we de gemeenteraad uit zodat iedereen deze publieke vergadering ook tijdens de coronacrisis kan volgen. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder