Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 november 2020

Gemeente Mol: Al 40 ondernemers krijgen steun van professionele fotografen, schrijf je snel in

Al 40 ondernemers krijgen steun van professionele fotografen, schrijf je snel in

Heb jij als Molse ondernemer ook meer dan ooit nood aan sterke foto's voor je website, Facebookpagina, Instagram,…? Dan kan je nog tot en met zondag 15 november inschrijven via www.gemeentemol.be/fotoshandelszaak voor een professionele fotoshoot aan een uitzonderlijk lage prijs, speciaal voor jullie. Maar liefst 30 professionele fotografen uit de regio staan klaar voor onze Molse ondernemers tijdens de coronacrisis.

Lees verder

Verenigingen: bestel gratis hygiënepakket via e-formulier

Het gemeentebestuur voorziet gratis hygiënepakketten voor alle Molse verenigingen. De pakketten bevatten ontsmettingsspray, handgel en papieren doekjes. Zo kunnen onze verenigingen, vanaf de coronamaatregelen het toelaten, hun activiteiten, overlegmomenten,… op een veilige manier organiseren. Heeft jouw vereniging nood aan zo'n pakket? Vraag een pakket voor jouw vereniging voor 12 december aan via www.gemeentemol.be/hygienepakketvereniging.

Lees verder

Week van de Pleegzorg: Warme thuis gezocht voor kwetsbare kinderen

Tijdens de Week van de Pleegzorg, van 13 tot 22 november, zet onze gemeente pleegzorg extra in de kijker. Daarmee wil het gemeentebestuur helpen om nieuwe pleeggezinnen te vinden. Speciaal voor deze gelegenheid versieren we de inkomhal van 't Getouw en het Sociaal Huis/Werkwinkel. Momenteel telt onze gemeente 33 pleeggezinnen die samen 47 pleegkinderen/jongeren opvangen. Als gemeentebestuur willen we hen van harte bedanken omdat zij hun gezin openstellen voor kinderen die opgroeien in minder goede omstandigheden. Wil jij kwetsbare kinderen/jongeren ook een warme thuis bieden? Surf dan naar www.pleegzorg.be.

Lees verder

Opnieuw vrijwilligers gezocht voor coronaproject Telefoon***STER***

Dienst seniorenplus zoekt opnieuw vrijwilligers voor het coronaproject Telefoon***STER***. Door de strengere maatregelen merken we dat de nood aan telefonisch contact weer groter wordt. Om te vermijden dat mensen geïsoleerd raken, zoeken we vrijwilligers om hen op te bellen. Ben je sociaal, meelevend en heb je een luisterend oor? Dan ben jij de geknipte persoon om als vrijwillige Telefoon***STER*** aan de slag te gaan. Meld je aan via de dienst seniorenplus op het nummer 014 33 16 00 of via het e-mailadres dienstseniorenplus@gemeentemol.be.

Lees verder