Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 3 november 2020

Gemeente Kaprijke: Werken in opdracht van Fluvius in de Gravin Madeleine d’Alcantaralaan 2 t/m 6 en gedeelte Eeklos...

Gemeente Kaprijke
Werken in opdracht van Fluvius in de Gravin Madeleine d'Alcantaralaan 2 t/m 6 en gedeelte Eeklostraat 20 en 22A te Lembeke
Werken in opdracht van Fluvius in de Gravin Madeleine d'Alcantaralaan 2 t/m 6 en gedeelte Eeklostraat 20 en 22A te Lembeke
Lees verder

Update jouw Uit-databank invoer en facebookevents
Was je van plan een event te organiseren? Had je alles netjes ingevoerd via www.uitdatabank.be en een facebookevent aangemaakt? En moet je nu de plannen bijsturen, uitstellen of annuleren? Vergeet dan niet om de gegevens in de UiT-databank en op FB even aan te passen.
Lees verder

Overlegcomité gaat over tot verstrengde lockdown
Op vrijdag 30 oktober 2020 heeft het Overlegcomité van de Federale overheid beslist om opnieuw over te gaan tot een verstrengde lockdown. De maatregelen gaan van kracht in heel België vanaf maandag 2 november 2020 en gelden tot en met zondag 13 december 2020.
Lees verder

Switch je energie!
Is jouw energiefactuur ook altijd zo hoog? Je bent zeker niet alleen! Heel wat mensen betalen te veel voor hun gas en elektriciteit. Dat komt onder meer doordat verschillende leveranciers allemaal verschillende prijzen hanteren, die ze bovendien ook om de haverklap veranderen.
Lees verder

Ronny, welkom in de Westermolen
Sinds de restauratie van de molen in 2016 kreeg Erik Caeckaert het gezelschap van enkele nieuwe molenaars. Samen houden ze de molen maalvaardig en organiseren ze geregeld demo's. Vandaag wordt er nog een lid aan Team Westermolen toegevoegd. Welkom Ronny!
Lees verder