Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 19 november 2020

Gemeente Kaprijke: Herdenking 11 november in coronatijden

Gemeente Kaprijke
Herdenking 11 november in coronatijden
Ondanks corona werd er ter nagedachtenis van de gesneuvelden tijdens beide wereldoorlogen toch een herdenkingsplechtigheid gehouden. Zeker tijdens deze moeilijke periode mag het offer van de gevallenen niet onopgemerkt aan ons voorbijgaan.
Lees verder

Vogelgriep: informatie aan hobbyhouders van pluimvee en vogels
Als gevolg van het aantreffen van vogelgriep bij wilde vogels in enkele kustgemeenten, zijn er voorzorgsmaatregelen genomen die ook hobbyhouders van pluimvee en andere vogels in gans Belgiƫ betreffen.
Lees verder

Geen vuurwerk in de oudejaarsnacht
Om het samenscholingsverbod zo goed als mogelijk te kunnen handhaven tijdens de feestperiode, heeft de burgemeester een verbod uitgevaardigd op het gebruik van vuurwerk op donderdag 31 december 2020 en vrijdag 1 januari 2021.
Lees verder

Agenda raden 26 november 2020
Omwille van de verstrengingen van de coronamaatregelen zullen de leden van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn deze keer de raden weer virtueel uitvoeren op donderdag 26 november 2020. Ditmaal is er geen zitting van de raad van bestuur AGB.
Lees verder

Betaal minder voor groene stroom
Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de tiende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.
Lees verder