Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 20 november 2020

Gemeente Hooglede: Online infosessie: smakelijk weekmenu met één winkelbeurt (9 dec 2020)

Gemeente Hooglede
Online infosessie: smakelijk weekmenu met één winkelbeurt (9 dec 2020)
Wil je met een 'maaltijdplan' vermijden dat je teveel restjes en voedselverspilling overhoudt? Dan is deze infosessie iets voor jou. MIROM Roeselare organiseert deze gratis infosessie i.s.m. Studio Goestjes en wil de deelnemers inspiratie en praktische tips meegeven.
Lees verder

Woning leegmaken na overlijden: een beetje hulp
Afscheid van een dierbare: het is een moment in het leven dat iedereen zo lang mogelijk hoopt uit te stellen, maar waar we vroeg of laat mee te maken krijgen. En dat afscheid gaat dan ook nog eens gepaard met praktische beslommeringen, zoals een woning leegmaken.
Lees verder

Een tekening voor de Sint
De Sint is (eindelijk!) in het land! Haal je kleurdoos maar boven want we organiseren met Huis van het Kind een heuse Hoogleedse kleurwedstrijd! Kleur de tekening in en stop hem in de schoen van de Sint. De schoen trekt rond in Gits, Hooglede en Sint-Jozef De Geite.
Lees verder

Verbod op vuurwerk, verbrandingen in open lucht en het gebruik van pyrotechnische artikelen.
De provinciegouverneur heeft besloten om vanaf donderdag 19 november 2020 tot en met zondag 17 januari 2021 het afsteken van vuurwerk, het gebruik van geluidskannonnen, het oplaten van wens- of feestballonnen, kerstboomverbrandingen of vuren in open lucht en pyrotechnische artikelen te verbieden.
Lees verder

Samenwerkende onthaalouder gezocht!
Ferm Kinderopvang zoekt een enthousiaste samenwerkende onthaalouder (m/v)
Lees verder