Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 4 november 2020

Gemeente Hooglede: Hulp gevraagd in wzc Ter Linde

Gemeente Hooglede
Hulp gevraagd in wzc Ter Linde
Door de coronacrisis zijn er handen tekort in de zorg- en welzijnssector. Wil je echt een verschil maken? Stel je vandaag nog kandidaat en draag je steentje bij. Samen met de zorgprofessionals help je de mensen die het echt nodig hebben.
Lees verder

Oproep: bevlag je huis op 11 november!
Het gemeentebestuur van Hooglede – Gits doet een oproep aan haar inwoners om op 11 november 2020 de huizen te willen bevlaggen als eerbetoon aan hen die vochten voor onze vrijheid.
Lees verder

Herfstvakantie en verlengde herfstvakantie in IBO De Boomgaard
De opvang is in de herfstvakantie in de eerste plaats voorbehouden voor kinderen van ouders die geen andere opvangmogelijkheid hebben. Probeer je kinderen zoveel mogelijk zelf thuis op te vangen! Zo help je mee om het virus zo weinig mogelijk te verspreiden!
Lees verder

Cultuur. Nu meer dan ooit.
Sinds vandaag staat de applicatie voor de culturele activiteitenpremie open. Je kan vanaf nu een premie aanvragen. De voorwaarden en een document met veelgestelde vragen vind je op de website van Departement Cultuur, Jeugd & Media.
Lees verder

Diensten in Gemeentehuis en Sociaal Huis enkel op afspraak.
De diensten die gevestigd zijn in het Gemeentehuis en het Sociaal Huis, werken momenteel enkel op afspraak en dit al zeker tot en met 19 november. De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch en digitaal bereikbaar, behalve op woensdag 11 november.
Lees verder