Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 28 november 2020

Gemeente Edegem: Afhaalmoment: actie 1000 bomen

Gemeente Edegem
Afhaalmoment: actie 1000 bomen
De groepsaankoop bomen werd een groot succes. Zaterdag 28 november 2020 kunnen bestellers hun bomen afhalen op de site zuid van IGEAN, Doornstraat 145 te 2650 Edegem.
Lees verder

Edegem ruimt bladeren
De herfst is in het land. Een lust voor het oog, tot als alle bladeren van de bomen op de grond vallen. Onze partner Dolmans ruimt de bladval zone per zone en plaatst zoneborden om aan te geven waar er geruimd wordt. Help hen een handje en plaats je wagen naar je eigen oprit of naar een parkeerplaats buiten de zone. In ruil krijg je een propere straat!
Lees verder

De Sint komt naar Edegem
Heuglijk nieuws! De Sint heeft net bevestigd dat hij dit jaar zal langskomen in alle straten van onze gemeente om alle brave Edegemse kinderen te begroeten. Zwaai vanop veilige afstand aan je voordeur, vanop je balkon of aan het raam naar de goedheilig man en z'n helpers! Wees gerust, de Sint zal je niet vergeten en neemt z'n tijd om naar iedereen te wuiven. Hij spreidt zijn optocht...
Lees verder

Herstelling groenbermen Parklaan
Aannemer Krinkels start op 7 december met de herstelling van de bermen in de Parklaan. De werken houden het afgraven en afzeven van de groenberm met verwijdering van restmaterialen (zoals boomwortels), het aanvullen van de berm met teelaarde , het egaliseren en inzaaien met gras in. Meer info: edegem.be/groenbermenparklaan
Lees verder

Routes Sinterklaasoptocht
Hij komt, hij komt, ... Hou onze Facebook en Instagram in de gaten om de intrede van de Sint in Edegem niet te missen! We zorgen ervoor dat iedereen nu zondag al kan meegenieten van Sinterklaas zijn bezoek aan Edegem.
Lees verder

2020 jeugdsport aikido & badminton
Initiatie aikido en badminton voor alle leerlingen van het lager onderwijs.
Lees verder

Huis Hellemans - Laten we realistisch zijn; laten we dromen! -
2020 was een tijd van verwarring, onzekerheid, uitdaging en chaos. Maar ook een tijd van verlangen, dromen en zoeken hoe om te gaan met voortdurende verandering. Greet Cassiers' tentoonstelling – met monotypes, schilderijen en gedichten – is  een reflectie op deze zoektocht.
Lees verder

Huis Hellemans - Art and Connection -
Chris Vanderstraeten doet wat haar gemoed haar ingeeft. Meestal vindt zij haar inspiratie op het moment zelf. Zij is altijd op zoek naar het onbekende, waarbij toeval een grote rol speelt. Zij moet zichzelf kunnen verbazen.
Lees verder