Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 november 2020

Gemeente Beernem: Herinrichting stationsomgeving - update 12 november 2020 - Wingene Steenweg t.h.v. spoorwegbrug afg...

Herinrichting stationsomgeving - update 12 november 2020 - Wingene Steenweg t.h.v. spoorwegbrug afgesloten van maandag 16 u tot vrijdag
Er komt een nieuwe doorgang onder de spoorwegbrug van de Wingene Steenweg. Op die manier kunnen we het Stationsplein op een veilige manier verbinden met de H. d'Ydewallestraat. Voor het schuiven van de nieuwe tunnel onder de brug wordt de Wingene Steenweg afgesloten van maandag 16 november 16.00 u tot en met vrijdag 20 november.
Lees verder

Wat zijn de regels in een fietsstraat?
Om de veiligheid aan de schoolomgeving te verhogen zijn er in Beernem drie fietsstraten ingevoerd, in de J. Creytensstraat, het Maandagse en een deel van de Rollebaanstraat. Maar wat zijn nu juist de regels in zo'n fietsstraat?
Lees verder

Sporten opnieuw mogelijk voor kinderen tot en met 12 jaar – mondmaskerplicht aan stationsomgeving blijft
Het aantal coronabesmettingen in Beernem is aanzienlijk verminderd. Dit heeft ertoe geleid dat we gedaald zijn van alarmfase 4 naar alarmfase 2. Daarom laat de burgemeester indoor- en outdoor sportactiviteiten in clubverband opnieuw toe vanaf maandag 16 november. De mondmaskerplicht in de stationsomgeving van Beernem blijft gelden.
Lees verder