Doorgaan naar hoofdcontent

Duitse minister boos na vergelijking coronabetogers met nazislachtoffers: "Niets verbindt deze protesten met verzetss...

HLN
Duitse minister boos na vergelijking coronabetogers met nazislachtoffers: "Niets verbindt deze protesten met verzetsstrijders. Niets!"
De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas haalt hard uit naar sceptici van de coronamaatregelen die hun eigen situatie vergelijken met die van Anne Frank of Sophie Scholl, beiden slachtoffers van de nazi's. Volgens Maas bagatelliseren de betogers de Holocaust.
Lees verder

Noodweer in Zuid-Italië: honderden reddingsacties
Hevige regenbuien hebben in het weekend meerdere plaatsen in Zuid-Italië onder water gezet. Ook diverse wegen overstroomden door het noodweer. Bijzonder dramatisch was de situatie in het gebied rond de stad Crotone in Calabrië in de hak van Italië, zegt de brandweer.
Lees verder

Aansluitingstreffer Nmecha komt te laat: Coulibaly en Holzhauser schenken Beerschot zege tegen lang onmondig Anderlecht
Beerschot heeft nu ook de scalp van Anderlecht te pakken. 't Was nog even bibberen voor de mannen van Losada na de late aansluitingstreffer van Nmecha, maar ze trokken de zege toch over de streep nadat Coulibaly en Holzhauser eerder al raak hadden getroffen. Beerschot springt met 25 punten voorlopig opnieuw naar de tweede plaats in de rangschikking, Kompany & co zijn zevende met 21 eenheden.
Lees verder

Wees voorzichtig met sporten na corona: "Kan levensgevaarlijk zijn"
Sporten is en blijft gezond. Maar wie net hersteld is van Covid-19 kan toch beter even opletten voor hij of zij weer gaat lopen of fietsen. "Het coronavirus kan ontstekingen aan de hartspier veroorzaken", zeggen sportcardiologen. "In combinatie met sportieve inspanningen kan dit levensgevaarlijk zijn." Sportievelingen die positief hebben getest op corona kunnen voor advies terecht op de website sportkeuring.be.
Lees verder

LIVE. Spannende strijd in Merksplas: wie wint vierde manche van Superprestige?
Vandaag staat in Merksplas de vierde Superprestigemanche op het programma. Krijgen we een driestrijd tussen Eli Iserbyt, Toon Aerts en Laurens Sweeck? Volg het hier LIVE!
Lees verder

'Ex On The Beach: Double Dutch' zoekt kandidaten voor nieuw seizoen
MTV is op zoek naar nieuwe kandidaten voor het programma 'Ex On The Beach: Double Dutch'. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.
Lees verder

ONS RAPPORT. Drie buizen bij Brusselaars, Beerschot met één absolute uitblinker die reputatie van groot talent alle eer aandoet
De aanvallende impulsen van Anderlecht kwamen te laat, dus hield Beerschot de drie punten thuis. Paars-wit trekt met drie buizen huiswaarts, terwijl er ook veel 5'jes zijn. Bij de thuisploeg één absolute uitblinker met een 8 op tien. Ontdek hieronder alle punten.
Lees verder

LIVE. Inter halfweg verrassend op achterstand tegen Torino, Lukaku moet aan de bak
• Achtste speeldag Serie A • Aftrap 15u • San Siro • Inter en Lukaku willen opschuiven in de stand
Lees verder

Nmecha scherp na nederlaag bij Beerschot: "We speelden als kleine kinderen vandaag"
Anderlecht heeft geen punten kunnen rapen op het veld van Beerschot. Lukas Nmecha bracht de spanning nog even terug met zijn late aansluitingstreffer, maar het mocht niet baten. De Engelse aanvaller was na afloop bijzonder hard voor de camera's van Eleven Sports. "Je kan naar onze leeftijd wijzen, maar op een bepaald moment moet je volwassen worden."
Lees verder

Kompany: "Ik ben heel heel hard geweest voor mijn spelers. Recht op de man"
Vincent Kompany was not amused na de 2-1-nederlaag van zijn team bij Beerschot. "Ik ben zopas heel heel hard geweest voor mijn spelers. Recht op de man", zo zei hij in zijn eerste analyse voor de camera's van Eleven Sports. "Ik heb hen wel gezegd dat ik ze publiekelijk zal ondersteunen, maar vandaag was het niet goed genoeg. Simpel. Ik hoop dat mijn spelers de volgende wedstrijd met het mes tussen de tanden zullen spelen, want er is een pák werk als je deze prestatie bekijkt."
Lees verder

Emotionele Vanthourenhout juicht in Merksplas en pakt eerste zege in klassementscross
Een emotionele Michael Vanthourenhout heeft in Merksplas de vierde manche van de Superprestige gewonnen, zijn eerste zege in een klassementscross. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal rekende na een spannende wedstrijd af met ploegmakkers Eli Iserbyt en Laurens Sweeck.
Lees verder

Zijn eerste zege in klassementscross: emotionele Vanthourenhout juicht in Merksplas
Michael Vanthourenhout heeft in Merksplas de vierde manche van de Superprestige gewonnen. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal rekende na een spannende cross af met ploegmakkers Eli Iserbyt en Laurens Sweeck.
Lees verder

Kompany: "Ik ben heel hard geweest voor mijn spelers. Ik heb op de man gespeeld"
Vincent Kompany was not amused na de 2-1-nederlaag van zijn team bij Beerschot. "Ik ben zopas hard geweest voor mijn spelers, ik heb op de man gespeeld", zo zei hij in zijn eerste analyse voor de camera's van Eleven Sports. "Ik heb hen wel gezegd dat ik ze publiekelijk zal ondersteunen, maar vandaag was het niet goed genoeg. Simpel. Ik hoop dat mijn spelers de volgende wedstrijd met het mes tussen de tanden zullen spelen, want er is een pák werk als je deze wedstrijd bekijkt. Het was een match met kansen aan beide zijden, we hadden nog gemakkelijk een of twee keer meer kunnen scoren, maar dat gold ook voor hen. Zij maakten van elke halve actie een kans, da's hun sterkte. Zij hebben spelers die geloven dat ze op het juiste moment op de juiste plaats gaan komen om de aanval ook nog af te werken. Ik ken het niveau van mijn ploeg, ik weet wat mijn jongens kunnen bereiken, maar dit was niet het Anderlecht dat ik wou zien. Ik kan nu niet anders zeggen dan dat de overwinning van Beerschot verdiend is."
Lees verder

De grootste zoektocht in de Britse geschiedenis: zo zette de mysterieuze verdwijning van Agatha Christie de wereld op z'n kop
Agatha Christie is dankzij haar ongeëvenaarde oeuvre aan detectiveromans de bestverkochte auteur aller tijden. Op haar 36ste bezorgde ze de wereld echter de meest intrigerende en spannende nagelbijter van haar carrière toen ze plots spoorloos verdween, en de grootste zoektocht in de Britse geschiedenis werd geopend. Was ze ontvoerd of had ze haar verdwijning zelf in scène gezet?
Lees verder

'Meest sexy man ter wereld' Michael B Jordan maakt account op 'pikant platform' OnlyFans
Michael B. Jordan (33) werd zopas door People Magazine verkozen tot 'meest sexy man ter wereld', en de acteur laat er geen gras over groeien. In de talkshow van Jimmy Kimmel maakte hij bekend dat hij van plan is om lid te worden van OnlyFans, een nieuw platform dat bekendstaat als 'uitermate pikant', omdat er veel minder regels zijn dan op andere sociale media.
Lees verder

LIVE. Mechelen best gestart op Zulte Waregem, Hairemans treft de paal!
• 13de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Regenboogstadion • Malinwa en Essevee kunnen winst goed gebruiken
Lees verder

Portugees Oliveira wint slotmanche MotoGP in eigen land
De Portugees Miguel Oliveira (KTM) heeft zondag in Portimão de Grote Prijs van Portugal in de MotoGP op zijn naam geschreven, de laatste manche van het WK snelheid. Oliveira bleef de Australiër Jack Miller (Ducati) voor.
Lees verder

Minichirurgie is het nieuwe plastische chirurgie: "Vandaag is vooral zelfbeeld en zelfzorg, in plaats van antiaging belangrijk"
Adieu facelift. Byebye neuscorrectie. Zware plastische chirurgie is out. Kleine, niet-invasieve ingrepen zijn in. Maar wat moeten we daar precies onder verstaan? "Wie in de jaren tachtig of negentig een ingreep onderging, moest zich daarna drie weken schuilhouden in een of andere Zwitserse kliniek. Je wandelde volledig anders buiten dan dat je aangekomen was. Vandaag zijn zulke zware ingrepen een zeldzaamheid."
Lees verder

LIVE. Daar is 'Big Rom'! Lukaku brengt Inter op gelijke hoogte tegen Torino
• Achtste speeldag Serie A • Aftrap 15u • San Siro • Inter en Lukaku willen opschuiven in de stand
Lees verder

Joe Biden kondigt dinsdag eerste namen van zijn nieuwe regering aan
De Amerikaanse president-elect Joe Biden kondigt komende dinsdag de eerste namen aan van ministers in zijn toekomstige regering. Dat zegt zijn stafchef Ron Klain.
Lees verder