Doorgaan naar hoofdcontent

“Das Jogi-Desaster”: Duitse kranten vernietigend voor bondscoach Löw na ‘Tiefpunkt’ in Spanje

HLN
"Das Jogi-Desaster": Duitse kranten vernietigend voor bondscoach Löw na 'Tiefpunkt' in Spanje
Sechs-Null. Duitsland ging gisteravond met de billen bloot in Spanje. Geen Final Four en de grootste vernedering voor Die Mannschaft sinds 1931. De Duitse media spreken over een ramp: "Das Jogi-Desaster."
Lees verder

Luka werd via videocall ontslagen door Hooverphonic: "Ze vond dat echt niet leuk, hoe zou je zelf zijn?"
Luka Cruysberghs (19) kreeg vorige week te horen dat ze Hooverphonic moet verlaten om plaats te maken voor Geike Arnaert. Dat betekent dat ze niet mee mag naar het Songfestival en vanaf nu een solocarrière zal moeten uitbouwen. "Het was even schrikken, maar ik heb het ondertussen een plaats kunnen geven."
Lees verder

D-Day voor RSCA Women: stoten Wullaert en co door naar CL-eindfase?
D-day voor de RSCA Women. Vanavond (19u30) komt Benfica over de vloer in het Lotto Park voor de laatste kwalificatieronde van de Champions League.
Lees verder

Eersteklassers trekken door kortere winterstop en vrees voor Covid niet naar zuiderse zon, maar wat zijn dan wel hun plannen?
Er waren al geen zomerstages dit jaar, nu gaan ook de zuiderse winterkampen van onze eersteklassers op de schop. Het verplaatsen van de 1/16de finales van de beker naar het tweede weekend van 2021 heeft de winterstop fameus ingekort. De vrees voor Covidbesmettingen daar bovenop doet de clubleiders massaal beslissen om de terugronde straks op alternatieve wijze voor te bereiden. Wat zijn hun plannen dan wel?
Lees verder

Eersteklassers trekken door kortere winterstop en vrees voor Covid niet naar zuiderse zon, wat zijn dan wel hun plannen?
Er waren al geen zomerstages dit jaar, nu gaan ook de zuiderse winterkampen van onze eersteklassers op de schop. Het verplaatsen van de 1/16de finales van de beker naar het tweede weekend van 2021 heeft de winterstop fameus ingekort. De vrees voor Covid-besmettingen daar bovenop doet de clubleiders massaal beslissen om de terugronde straks op alternatieve wijze voor te bereiden. Wat zijn hun plannen dan wel?
Lees verder

Droog, zonnig en zeer zacht tot 16 graden
Het wordt woensdag droog, zonnig en zeer zacht met maxima van 15, lokaal 16 graden. Op het einde van de middag neemt de bewolking toe vanaf de kust. Donderdag komen er meer en meer wolken met geleidelijk ook regen of buien. Vrijdag toenemende bewolking maar meestal droog. In het weekend zwaarbewolkt met af en toe lichte neerslag. Dat meldt het KMI.
Lees verder

Peter Van De Velde verlaat 'Thuis': "Het is niet gezond om té lang aan een personage te blijven plakken"
We hebben nog maar pas vernomen dat Moora Vander Veken terugkeert in 'Thuis', of we moeten al afscheid nemen van een andere acteur. Peter Van De Velde vertrekt binnenkort uit de serie, zo vertelde hij in Primo.
Lees verder

Verenigd Koninkrijk verbiedt vanaf 2030 verkoop van nieuwe diesel- en benzinevoertuigen
Het Verenigd Koninkrijk wil tot in 2030 twaalf miljard pond (zo'n 13,4 miljard euro) in groene projecten investeren. Premier Boris Johnson komt woensdag met een tienpuntenplan dat ervoor moet zorgen dat het land na de EU-uittreding binnen enkele decennia klimaatneutraal wordt. Vanaf 2030 wordt de verkoop van nieuwe diesel- en benzinevoertuigen verboden.
Lees verder

Geen EK voor Jonge Duivels na desillusie in Bosnië: "Zaten in een te mooie uitgangspositie om dit nog weg te gooien"
Met een tweede nederlaag op rij hebben de Belgische beloften hun kansen op EK-deelname totaal vergooid. Geen EK voor de Jonge Duivels volgend jaar. Net als een maand geleden in Moldavië konden ze in Bosnië-Herzegovina niet op tegen een team dat veel meer grinta aan de dag legde. Individuele fouten van vooral Sebastiaan Bornauw werden pijnlijk afgestraft.
Lees verder

Alle regels op een rij: zo haal je het meeste uit je ouderschapsverlof
Meer tijd doorbrengen met de kinderen, het is de wens van vele ouders. Gelukkig kan je dankzij het ouderschapsverlof gedurende een periode niet of minder werken, om van je kroost te genieten. Maar wat zijn de voorwaarden precies? Hoeveel ouderschapsverlof kan je nemen? En wat met je loon? Jobat.be beantwoordt al je vragen.
Lees verder

Steeds meer familiebedrijven verlaten de beurs: hoe komt dat én wat brengt jou dat op als belegger?
De Brexit kennen we, maar heb je al gehoord van de beursexit? Almaar meer beursgenoteerde (familie)bedrijven zoals Sioen en Zenitel lijken de Brusselse beurs de rug toe te keren. Waarom doen ze dat net nu? En vooral: wat betekent dat voor jouw portemonnee? Pascal Paepen, beursexpert en docent 'Bank & Beurs' aan de KU Leuven en Thomas More, licht toe. "Wie ingaat op het voorstel van de families, kiest voor snelle winst."
Lees verder

Michael B. Jordan uitgeroepen tot meest sexy man van 2020
Acteur Michael B. Jordan is door People uitgeroepen tot de meest sexy man van 2020. De 33-jarige Amerikaan onttroont daarmee zanger John Legend, die vorig jaar werd uitgeroepen tot Sexiest Man Alive.
Lees verder

4,3 miljoen euro verlies, maar geen paniek bij Beerschot
Beerschot heeft in het boekjaar 2019-2020 liefst 4,3 miljoen euro verlies geleden. Toch is er volgens voorzitter Vrancken geen reden tot paniek, want de aandeelhouders dekken de verliezen af.
Lees verder

"Harvey Weinstein met hoge koorts in isolatie gezet"
Het vergaat Harvey Weinstein (74) niet goed in de New Yorkse gevangenis waar hij 23 jaar celstraf moet uitzitten. De voormalig Hollywoodproducer is in afzondering geplaatst, nadat bleek dat hij 40 graden koorts heeft. Volgens artsen zou Weinstein wellicht het coronavirus hebben opgelopen. Dit meldt TMZ.
Lees verder

Onze auto-expert test elektronische hulpsystemen: "Mijn auto kan beter parkeren dan ik"
Een nieuwe auto zit vandaag vol elektronisch hulpsystemen die rijden comfortabeler of veiliger (moeten) maken. Maar welke zijn écht doeltreffend? En welke werken gewoon flink op de heupen? Onze auto-expert deed de test en probeerde er enkele uit met de nieuwe CLA van Mercedes. Wie doet beter: hij of het hulpsysteem? Bekijk de beelde
Lees verder

Football Talk. Nederlandse beker verder zonder amateurclubs
Het toernooi om de KNVB-beker zal dit seizoen zonder amateurclubs worden afgerond. De Nederlandse voetbalbond haalt de 26 amateurclubs die zich voor het hoofdtoernooi hadden geplaatst, uit het speelschema vanwege de aanhoudende coronamaatregelen. Dat kondigde KNVB-directeur Jan Dirk van der Zee (amateurvoetbal) dinsdagavond aan in het NOS-radioprogramma Langs de Lijn En Omstreken.
Lees verder

AA Gent haalt Yaremchuk met privévlucht terug nadat voltallige Oekraïense selectie in quarantaine moet
AA Gent heeft Roman Yaremchuk met een privévlucht opgehaald in Zwitserland, nadat de volledige Oekraïense selectie in quarantaine werd gezet.
Lees verder

Zelfs de Zweden mogen hun zeg doen over Doel
Landen in een straal van 1.000 kilometer rond de kerncentrales van Doel krijgen inspraak over de nieuwe vergunning voor de centrales Doel 1 en 2. Dat schrijft De Standaard.
Lees verder

Antwerp Giants verliezen zevende keer op rij in Eurocup
De Antwerp Giants hebben ook hun zevende wedstrijd in de Eurocup basketbal verloren. Het Franse Monaco haalde het in de Lotto Arena met 67-75.
Lees verder

Advies van Nederlandse experten: "Vier kerst en Nieuwjaar met maximaal zes gasten uit eigen regio"
Het Nederlandse adviesorgaan Outbreak Management Team (OMT), vergelijkbaar met Celeval in ons land, denkt dat mensen de feestdagen in huiselijke kring moeten vieren, met een beperking van het aantal gasten per dag tot bijvoorbeeld zes. Ook hebben de experts een voorkeur om mensen alleen regionaal samen te laten komen.
Lees verder