Doorgaan naar hoofdcontent

Van de ‘Bond’-set naar de Bahamas, zo beleefde Sean Connery (90) zijn pensioen: “Hij was een kluizenaar geworde...

HLN
Van de 'Bond'-set naar de Bahamas, zo beleefde Sean Connery (90) zijn pensioen: "Hij was een kluizenaar geworden"
Acteur Sean Connery, door velen erkend als de enige echte James Bond, is overleden. In 2006 ging de Schotse acteur, na talloze verbluffende filmrollen, op pensioen, waarna hij voorgoed van de Hollywood-radar verdween. Maar hoe spendeerde een van de meest legendarische 'Bond, James Bond's' zijn dagen op rust? Ver weg van alle camera's en met een nieuwe hobby, zo blijkt.
Lees verder

BINNENKIJKEN. In deze villa van 12 miljoen euro willen Katy Perry en Orlando Bloom hun gezin stichten
Het gaat hard voor Katy Perry (36) sinds ze eind augustus mama werd van dochtertje Daisy Dove. De zangeres bracht sindsdien een plaat uit, zetelt in de jury van de Amerikaanse Idool en kocht een villa met verloofde Orlando Bloom (43). En zo valt Katy in een ritme waarvan ze vooraf niet zeker was of ze het wel aankon.
Lees verder

Iserbyt demonstreert op de Koppenberg en doet gouden zaak, Aerts verliest meer dan minuut
Eli Iserbyt heeft in de Koppenbergcross getoond dat hij de beste veldrijder van het moment is. De kopman van Pauwels Sauzen-Bingoal stak er met kop en schouders bovenuit en haalde het ruim voor Lars van der Haar. Toon Aerts verloor bijna anderhalve minuut en doet zo een slechte zaak in het X2O Badkamers-klassement. Bij de vrouwen waren de bloemen voor de Nederlandse Annemarie Worst.
Lees verder

Iserbyt demonstreert op de Koppenberg en doet gouden zaak: "Nu wil ik Europees kampioen worden"
Eli Iserbyt heeft in de Koppenbergcross getoond dat hij de beste veldrijder van het moment is. De kopman van Pauwels Sauzen-Bingoal stak er met kop en schouders bovenuit en haalde het ruim voor Lars van der Haar. Toon Aerts verloor bijna anderhalve minuut en doet zo een slechte zaak in het X2O Badkamers-klassement. Bij de vrouwen waren de bloemen voor de Nederlandse Annemarie Worst.
Lees verder

Gretige Eden Hazard man van de match bij Real na fantastische goal: "Heel blij dat ik weer op het veld sta"
Eden Hazard (29) is helemaal terug. De Rode Duivel stond aan de aftrap tegen Huesca en bedankte met een fantastische goal. Zijn eerste treffer in ruim een jaar. Real won uiteindelijk makkelijk met 4-1. "Ik ben heel blij met zo'n mooi doelpunt", aldus Hazard.
Lees verder

LIVE VUELTA. Renners bezig aan slotklim, vechten Roglic en Carapaz titanenduel uit?
Een nieuwe dag in de Vuelta, een nieuwe zware bergrit. De elfde etappe brengt het peloton van Villaviciosa naar de Alto de la Farrapona, de finish ligt op een slotklim van 16,5 kilometer. Onderweg moeten de renners ook nog één klim van derde en drie van eerste categorie over. Verstevigt Roglic zijn rode trui? Of kan Carapaz hem bedreigen? Volg het hier LIVE.
Lees verder

Roef test positief bij AA Gent, dat in Europa League beroep moet doen op 17-jarige keeper die nog geen minuut speelde op hoogste niveau
Bij AA Gent heeft doelman Davy Roef een positieve coronatest afgelegd. De keeper zal daardoor morgenavond niet op het wedstrijdblad staan tegen Waasland-Beveren én nog belangrijker: ook in de Europa League zullen de Buffalo's niet op hem kunnen rekenen. Een opdoffer, want door een schorsing spelen de Oost-Vlamingen donderdag tegen Rode Ster ook zonder eerste doelman Sinan Bolat. Daardoor coach Wim De Decker rekenen op Owen Jochmans, een 17-jarige keeper die nog geen minuut speelde op hoogste niveau.
Lees verder

Herfstvakantie van héél korte duur bij Center Parcs De Haan: "Zonde van al het inpakwerk"
Maandagmiddag 12 uur. Dan sluit ook Center Parcs in De Haan haar deuren door de afgekondigde lockdown. "Wie vanaf maandag zou aankomen, roepen we op om thuis te blijven", maakt Marthijn Tabak van Center Parcs duidelijk. Voor wie wel al in het vakantiepark is, betekent het meteen een wel erg kort herfstreisje. "Maar we maken er het beste van", zegt Lies Heytens uit Tielt.
Lees verder

LIVE. Beerschot gaat met voorsprong rusten tegen OHL, Tissoudali en Suzuki scoorden voor de thuisploeg
• Jupiler Pro League • Brys tegen ex-club • Duel der promovendi • Aftrap: 16u15
Lees verder

Opnieuw aanval in Frankrijk: orthodoxe priester (52) neergeschoten in Lyon, schutter op de vlucht
Opnieuw heeft zich in Frankrijk een incident voorgedaan. Een orthodoxe priester (52) werd deze namiddag omstreeks 16 uur neergeschoten naast een kerk in het centrum van de Franse stad Lyon. De dader is op de vlucht. Over zijn motief is nog niets bekend.
Lees verder

Red Panthers verdienen meer tegen Groot-Brittannië, maar grijpen naast zege na shoot-outs
Na drie nederlagen op rij in de Pro League was er voor de Red Panthers in de thuismatch in Ukkel tegen Groot-Brittannië nog eens puntengewin. Tegen het vijfde land op de wereldranglijst werd het knap 1-1. De shoot-outs – goed voor een extra punt – gingen vervolgens naar Groot-Brittannië . Met zes strafcorners voor de Panthers tegenover nul voor 'Team GB' zat er voor onze hockeyvrouwen in Ukkel zeker meer in.
Lees verder

LIVE. De bal rolt weer, komt de zege van Beerschot nog in gevaar tegen OH Leuven?
• Jupiler Pro League • Brys tegen ex-club • Duel der promovendi • Aftrap: 16u15
Lees verder

Al vier dagen meer dan 100 coronadoden: lijkwagens mogen voortaan meerder overledenen tegelijk vervoeren
Nu het aantal overlijdens door het coronavirus opnieuw fors de hoogte in gaat en al vier dagen boven de kaap van 100 uitgekomen is, heeft de Vlaamse regering beslist dat lijkwagens voortaan meerdere overledenen tegelijk mogen vervoeren.
Lees verder

Gaudu rondt lange aanval af in loodzware Vuelta-etappe, favorieten sparen zich voor Angliru
David Gaudu heeft de loodzware elfde Vuelta-etappe op zijn naam geschreven. De 24-jarige Fransman van Groupama-FDJ rekende op de slotklim af met Marc Soler. De favorieten spaarden zich voor de belangrijke bergrit van morgen, met aankomst op de beruchte Angliru.
Lees verder

Hummels leidt Dortmund met twee treffers naar makkelijke zege
Haaland kreeg rust. En dus moest er een nieuwe goalgetter opstaan bij Borussia Dortmund in het duel tegen Arminia Bielefeld. Dat werd geen spits of middenvelder, maar wel... Mats Hummels. De Duitse verdediger stelde met twee treffers de zege veilig.
Lees verder

Halloweenkoningin Heidi Klum brengt horrorfilm uit
Halloweenkoningin Heidi Klum staat bekend om haar extravagante outfits tijdens de griezelige feestdag, maar dit jaar pakt het 47-jarige model het anders aan. Samen met haar man en kinderen brengt ze op Instagram een korte horrorfilm uit.
Lees verder

Ondanks zege trekt Dortmund met kopzorgen richting Brugge: Haaland en Hummels geblesseerd
Geen Haaland bij Borussia Dortmund vanavond. De Noorse topspits sukelt volgens het Duitse 'Bild' met knieproblemen. Hij zou ook niet fit geraken voor het Champions League-duel tegen Club Brugge van komende woensdag. Mats Hummels, tegen Arminia Bielefeld nog goed voor twee treffers, werd gewisseld met een blessure aan de hamstrings. Hoe lang de Duitse verdediger out zou zijn, is nog niet duidelijk.
Lees verder

LIVE. Henry maakt er 4-2 van na aparte strafschopfase. Wordt het nog spannend?
• Jupiler Pro League • Brys tegen ex-club • Duel der promovendi • Aftrap: 16u15
Lees verder

LIVE. Herpakt Charleroi zich tegen Cercle Brugge?
• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi
Lees verder

Superfan Glenn bezocht Bobbejaanland meer dan 1.000 keer maar staat nu voor gesloten poort: "Nog eens door het pretpark wandelen, dat is mijn droom"
Dé superfan van Bobbejaanland, Glenn van Orshaegen (32), zit met de handen in het haar. Nu het park gesloten is door corona kan hij zijn favoriete pretpark niet meer betreden, en dat maakt hem doodongelukkig. We spraken met hem af voor de gesloten poorten van 'zijn' park. "Bobbejaanland is mijn leven, mijn thuis."
Lees verder