Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 22 oktober 2020

UiT in Vlaanderen: Win tickets voor DIVA

UiT in Vlaanderen
Win tickets voor DIVA
Label: Diamantmuseum AntwerpenIntro: De nieuwste expo toont fonkelende juwelen, muziek en mode uit de swingende sixties en seventies.Vlieg:  Link: Win een tripje vol nostalgieImage: Museumpas: 
Lees verder

Dit is onze selectie voor Film Fest Gent
Preheader: Of ontdek de warmste uitstapjes voor de herfst. 6 kijktips Film Fest Gent Onze bescheiden selectie voor het filmfestival. En: je kan ook online kijken. Films om van te smullen De leukste activiteiten 8 tips voor warm herfstplezier Paddestoelen, vuurkorven en...
Lees verder

Op citytrip naar Aalst
Op citytrip naar Aalst
Lees verder

Een uitstapje naar Aalst
Label: Verrassende stadIntro: Ontdek prachtige gebouwen, kunst op bijzondere plekken en groene hoekjes.Vlieg:  Link: Op verkenning in de stad van de AjuinenImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

OORtreders
Label: Driedaags geluidsfeest Intro: Geluidskunst, dauwconcerten en films, in het midden van de Limburgse kanaalzone. Vlieg:  Link: Verdwaal met je orenImage: Museumpas: 
Lees verder

De mooiste poppentheaters
Label: Veilig en gezelligIntro: Heerlijk ouderwets of magisch modern: jong en oud zal met open mond zitten kijken.Vlieg: Voor kinderen Link: Kies een voorstellingImage: Museumpas: 
Lees verder

Laat je verwonderen door een waargebeurde podcast of prachtig poppentheater
Preheader: Of laat je verrassen door een citytripje naar Aalst. Verrassende stad Een uitstapje naar Aalst Ontdek prachtige gebouwen, kunst op bijzondere plekken en groene hoekjes. Op verkenning in de stad van de Ajuinen Audiotips De mooiste podcasts met persoonlijke...
Lees verder