Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 6 oktober 2020

Retie: Zorgt Covid-19 ervoor dat je in moeilijkheden zit? De Sociale Dienst kan jou helpen!

Zorgt Covid-19 ervoor dat je in moeilijkheden zit? De Sociale Dienst kan jou helpen!
Is jouw situatie veranderd door Covid-19? Iedereen die de gevolgen ervaart van de coronacrisis kan steun vragen. Of het nu gaat om financiƫle hulp, hulp bij huisvesting of moeilijkheden om te voldoen in je basisbehoeften. De medewerkers van de Sociale Dienst staan voor jou klaar!
Lees verder

Schrijf je in als 'Zonder Zwerfvuilstraat' en win een frietkot voor jouw straat!
Een nette straat zonder zwerfvuil, dat is waar Kempenaren van houden. Dit was te merken aan het succes van de 'zonder zwerfvuil straat'-wedstrijd de voorbije jaren. Er dook een groot aantal 'zonder zwerfvuil straat'-affiches op achter de Kempense ramen. Schrijf jouw straat nu in!
Lees verder

Coronalert: Blijf veilig. Bescherm elkaar
De app 'Coronalert-Belgiƫ' vormt een belangrijk middel in de strijd tegen COVID-19. De app kan slechts afdoende werken als er voldoende Belgen deze app installeren en gebruiken.
Lees verder

Zoek mee naar lege batterijen in huis
Gemiddeld hebben Vlamingen zo'n 31 lege batterijen in huis. Ondanks de sterke inzamelcijfers in Vlaanderen, stijgt het verbruik van batterijen jaarlijks en blijft het belangrijk om batterijen te blijven binnenbrengen. Die batterijen liggen bovendien overal verstopt.
Lees verder