Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 8 oktober 2020

Retie: Wijndegustatie trekkersgroep FairTradeGemeente op 14 november

Wijndegustatie trekkersgroep FairTradeGemeente op 14 november
Op zaterdag 14 november organiseert de trekkersgroep FairTradeGemeente een wijndegustatieavond. Wim Melis presenteert negen Fairtrade rode- witte- en schuimwijnen. Kom (h)eerlijk proeven. Inschrijven mogelijk tot en met 7 november.
Lees verder

Corona-update 6 oktober '20: Strengere maatregelen vanaf 9 oktober
De huidige ontwikkeling van de pandemie is bijzonder zorgwekkend: het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens zit in stijgende lijn. Om een algemene lockdown te vermijden, heeft het Overlegcomité, na kennis te hebben genomen van een advies van CELEVAL, een reeks verstrengingen beslist.
Lees verder

Week van de Fair Trade 2020: Fairtrade, bio en lokaal; een lekkere match!
Dagelijks duurzame voeding op je bord, gezond voor de mens en geteeld met respect voor het milieu? Steeds meer mensen willen dat. Maar ondanks onze goede bedoelingen krijgen we het moeilijk wanneer we een winkel binnenkomen ...
Lees verder

Vacature ILV Baldemore: projectmedewerker 'Laat je tanden zien'
Het gemeentebestuur van Mol zoekt voor de interlokale vereniging (ILV) Baldemore een voltijdse projectmedewerker voor het project 'Laat je tanden zien'. Het gaat over een functie niveau B met een contract voor bepaalde duur (tot en met 30 december 2021), met snelle indiensttreding.
Lees verder