Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 16 oktober 2020

Retie: Sport- en jeugdsector schakelen over op code oranje

Sport- en jeugdsector schakelen over op code oranje
Op dit moment stijgen de coronacijfers zorgwekkend. Daarom schakelen de sportsector en het jeugdwerk in heel Vlaanderen vanaf woensdag 14 oktober over naar kleurcode oranje. Zowel voor sport als in het jeugdwerk, heeft deze code gevolgen bij de werking bij de jongeren vanaf 12 jaar.
Lees verder

Burgemeester Patrick Geuens in quarantaine na positieve Covid-test
De Retiese burgemeester Patrick Geuens en zijn gezin verblijven momenteel in quarantaine na een positieve Covid-test. Hij zet zijn werkzaamheden van thuis uit verder. De stijgende trend die we momenteel in heel het land zien, stelt zich ook in onze gemeente.
Lees verder

Dag van de Trage Weg: 17 en 18 oktober 2020
Tijdens het weekend van 17 en 18 oktober worden overal in Vlaanderen de trage wegen in de kijker gezet. Het belooft mooi weer te worden, dus een geknipte gelegenheid om te voet of met de fiets de minder bekende paden te ontdekken.
Lees verder

Vernieuwing wegdek N118 Europalaan/Huiskens in Retie en Arendonk
Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt tijdens de herfstvakantie op de Europalaan/Huiskens N118 in Retie en Arendonk gedurende vier dagen het asfalt van de rijweg. De werfzone strekt zich uit over ongeveer 3 kilometer tussen de dorpskern van Retie en de zijstraat Hoge Mauw in Arendonk.
Lees verder