Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 1 oktober 2020

Retie: Geen Sint-Maartenvuren op 11 november

Geen Sint-Maartenvuren op 11 november
Op 11 november zullen er in onze gemeente dit jaar geen Sint-Maartenvuren ontstoken worden na overleg met de verschillende comit├ęs. Ook hier gooide het coronavirus roet in het eten. Er kan bijgevolg ook geen snoeihout worden aangeleverd op de plaatsen waar normaalgezien Sint-Maartenvuren zijn.
Lees verder

Werken Passtraat vanaf november: infovergadering op 8 oktober
Vanaf november gaan de infrastructuurwerken in de Passtraat en omgeving van start. Op donderdag 8 oktober lichten het gemeentebestuur en de aangestelde aannemer een stand van zaken, de geplande werkwijze en fasering en bijhorende omleiding toe. Bevestig vooraf je aanwezigheid!
Lees verder

VTR-Fotozoektocht 'Dorpswandeling'
Speurneuzen met oog voor detail moeten zeker het nieuwe initiatief van Vrijwilligers Toerisme Retie (VTR) eens uitproberen. Op het traject van de dorpswandeling werkten ze een boeiende fotozoektocht uit.
Lees verder

Overdekte sportspeeltuin op zondag 4 oktober '20
Tijdens de korte schoolvakanties en op bepaalde zondagen kunnen kinderen tot 10 jaar terecht in de overdekte sportspeeltuin in sporthal Boesdijkhof, telkens van 13.00 u. tot 17.00 u. Op zondag 4 oktober openen de deuren voor de eerste sportspeeltuin van het nieuwe seizoen.
Lees verder