Doorgaan naar hoofdcontent

POLL. Is Sergio Ramos de beste centrale verdediger aller tijden?

HLN
POLL. Is Sergio Ramos de beste centrale verdediger aller tijden?
't Is het prestigieuze Franse voetbalmagazine France Football dat de vraag vandaag opwerpt. "Moet Sergio Ramos beschouwd worden als de beste verdediger aller tijden?" Wat vindt u? Laat het gerust weten in onderstaande poll.
Lees verder

OPROEP. Hoe regel jij de opvang van je kinderen tijdens de verlengde herfstvakantie?
De herfstvakantie wordt verlengd en viroloog Steven Van Gucht raadt aan om kinderen vooral niet bij de grootouders af te zetten. Weet u al hoe u de extra vakantiedagen zal overbruggen? VTM NIEUWS is op zoek naar een gezin met kinderen dat daarover graag wil getuigen. Werken jullie als ouders thuis en houden jullie de kinderen zelf bij? Of hebben jullie opvang gevonden? Wilt u en uw gezin getuigen? Stuur een mail naar research@vtmnieuws.be en vergeet uw gsm-nummer niet te vermelden. Belangrijk: VTM NIEUWS komt deze namiddag al bij je langs.
Lees verder

Football Talk. Wachten op debuut Teodorczyk: spits naar Polen voor verzorging - Dimata valt uit in oefenmatch
Het zal nog even duren voor we Lukasz Teodorczyk in actie zien met Sporting Charleroi. Gehoopt werd dat hij deze week bij de groep zou kunnen aansluiten, maar dat bleek voorbarig. De spits, die in juli werd afgeremd door een knieblessure, sukkelt nu met latente bekkenpijn rond het schaambeen.
Lees verder

Mykhaylichenko is speler van Anderlecht die positief testte
Ook Anderlecht zit nog altijd met coronazorgen. Bij de meest recente testronde legden linksachter Bogdan Mykhaylichenko (23) en een lid van de medische staf een positieve test af. Allebei gingen ze meteen in quarantaine. De verdediger mist komende zondag normaal de thuismatch tegen Antwerp.
Lees verder

New Yorkse ober serveert zijn gasten per ongeluk peperdure wijn
Een restauranthouder heeft op Instagram een prijzige vergissing verklapt waar zijn New Yorks etablissement mee te maken kreeg. Een jong koppel kreeg onbedoeld niet hun goedkope fles geserveerd, maar wel een peperdure Château Mouton Rothschild.
Lees verder

Hazard en Courtois stappen op vliegtuig richting Duitsland, waar Real maar beter resultaat boekt tegen Gladbach
Dat Eden Hazard door Real Madrid-trainer Zinédine Zidane geselecteerd is voor het Champions League-duel van morgenavond (21u) tegen Borussia Mönchengladbach, was gisteren al duidelijk. Vandaag stapte de aanvoerder van de Rode Duivels ook effectief mee op het vliegtuig richting Duitsland. Real Madrid deelde op Twitter een filmpje van net voor het vertrek, ook doelman Thibaut Courtois is daarin te zien.
Lees verder

Vlamingen verdienen meer: gemiddelde inkomen rondt kaap van 20.000 euro
Het gemiddelde jaarinkomen van de inwoners van Vlaanderen is in 2018 voorbij de grens van 20.000 euro gegaan. Het staat nu op 20.125 euro, zo meldt het Belgische statistiekbureau Statbel. Een jaar eerder bedroeg het gemiddelde inkomen per inwoner nog 19.636 euro.
Lees verder

Hoogspanning bij FC Barcelona: club zit na vandaag mogelijk zonder voorzitter en dient klacht in tegen ref
FC Barcelona, dat voorzitter Bartomeu mogelijk vandaag nog ziet opstappen, is kwaad na de Clásico. Kwaad op de Spaanse scheidsrechters. In die mate dat de club gisteren formeel zijn beklag heeft gedaan bij Spaans bondsvoorzitter Luis Rubiales. Dat schrijft 'Sport'. 'La Vanguardia', aan andere Catalaanse krant, berekende dan weer dat sinds de hervatting van La Liga in juni Real Madrid 20 VAR-beslissingen in zijn voordeel zag en Barça vijftien in zijn nadeel.
Lees verder

Hoogspanning bij FC Barcelona: club zit na vandaag mogelijk zonder voorzitter en dient klacht in tegen refs
FC Barcelona is kwaad na de Clásico. Kwaad op de Spaanse scheidsrechters. In die mate dat de club gisteren formeel zijn beklag heeft gedaan bij Spaans bondsvoorzitter Luis Rubiales. Dat schrijft 'Sport'. 'La Vanguardia', aan andere Catalaanse krant, berekende dan weer dat sinds de hervatting van La Liga in juni Real Madrid 20 VAR-beslissingen in zijn voordeel zag en Barça vijftien in zijn nadeel.
Lees verder

Vrouw kan extra kosten voor bagage niet betalen, nobele onbekende toont zijn groot hart
Geluk zit soms in een klein hoekje verscholen. Op de luchthaven van Ibiza raakte een moeder met drie kinderen in paniek omdat ze plots vijftig pond (55 euro) moest bijbetalen voor haar bagage. Een nobele onbekende sprong voor haar in de bres en betaalde de rekening. Die jongeman wordt nu bedolven onder de complimenten.
Lees verder

Is de anus het gat in onze kennis? Dokter Bart Van Geluwe over aambeien, de wittebroodsscheet en andere anale taboes
We hebben er allemaal een. En toch is er geen enkel lichaamsdeel waar we zo geheimzinnig over doen én zo weinig over weten. Darmchirurg Bart Van Geluwe vindt dat het dringend tijd is voor wat openheid over ... de anus. "Ik hoop dat het over tien jaar net zo normaal wordt als zeggen dat je naar de tandarts gaat: 'Ik heb wat anale jeuk, ik moet naar de proctoloog'."
Lees verder

Politie denkt inbrekers te betrappen... maar stoort koppeltje tijdens intiem moment: celstraffen van 4 en 8 maanden voor weerspannigheid
Een hitsig koppeltje is veroordeeld tot 4 en 8 maanden cel. De agenten hadden het koppeltje verward met inbrekers en controleerden de vrachtwagen waarin ze zich bevonden. Hierop gingen ze door het lint tegen de agenten, wat hen nu een veroordeling voor weerspannigheid en slagen aan agenten opleverde.
Lees verder

Monster Truck Championship: racen, stunten en vernieling zaaien
Overmaatse trucks op gigantische wielen die onder luid gejoel van een tot de nokken gevuld stadion obstakels en elkaar in de prak rijden. Deze gemotoriseerde gladiatoren spreken bij iedereen wel een beetje tot de verbeelding. Het is een concept dat we vooral met de Verenigde Staten associëren, maar dankzij 'Monster Truck Championship' kunnen we het spektakel nu dus naar onze eigen woonkamer brengen.
Lees verder

GAMEREVIEW Monster Truck Championship: racen, stunten en vernieling zaaien als leuk tussendoortje
Overmaatse trucks op gigantische wielen die onder luid gejoel van een tot de nokken gevuld stadion obstakels en elkaar in de prak rijden. Deze gemotoriseerde gladiatoren spreken bij iedereen wel een beetje tot de verbeelding. Het is een concept dat we vooral met de Verenigde Staten associëren, maar dankzij Monster Truck Championship kunnen we het spektakel nu dus naar onze eigen woonkamer brengen.
Lees verder

SHOWBITS. Zwangere Dorien Reynaert in het gips en Lesley-Ann Poppe heeft groot nieuws
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Erdogan roept op tot boycot van alle Franse producten
President Recep Tayyip Erdogan heeft de Turken opgeroepen om Franse producten te boycotten. "Net zoals in Frankrijk sommigen zeggen 'koop geen Turkse merken', spreek ik van hieruit tot mijn landgenoten: let vooral niet op Franse merken en koop ze niet", zei Erdogan in een toespraak in Ankara.
Lees verder

Tot 30.000 jobs bedreigd bij Lufthansa-groep
De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa, moederbedrijf van Brussels Airlines, moet nog dieper snijden in de kosten om het coronavirus het hoofd te bieden. Tot 30.000 van de 130.000 jobs bij de groep zijn bedreigd, zo blijkt uit een brief van de directie aan het personeel.
Lees verder

Waarom David uit 'Boer zkt Vrouw' Muriëlle naar huis stuurde: "Verliefd worden op iemand met wie je geen toekomst ziet, is het ergste wat er is"
Of perenboer David Franssens (37) uit Sint-Gillis-Waas de ware liefde vindt bij Rebecca of Sarah, zal vanavond blijken in 'Boer zkt Vrouw'. Zus Aline (bijna 26) vindt het alvast jammer dat hij Muriëlle naar huis stuurde: "Zij was mijn favoriet." Een dubbelgesprek met broer en zus, die samen het programma analyseren, terugblikken op hun jeugd en de valkuilen waar Davids uitverkorene rekening mee zal moeten houden. "Ik ben ouderwets opgevoed: de man zorgt voor de inkomsten, de vrouw voor het huishouden."
Lees verder

50 Cent trekt steun Donald Trump weer in
De steun van rapper 50 Cent (45) voor president Donald Trump (74) was van korte duur. De rapper en acteur liet dit weekend weten dat hij nooit veel op heeft gehad met de president.
Lees verder

"Een prognose hebben we niet gevraagd. Tom zou dan toch maar zitten aftellen": The Wanted-zanger en echtgenote open over terminale diagnose
Zo'n week geleden maakte The Wanted-zanger Tom Parker (32) bekend dat hij een hersentumor heeft en terminaal is. Een zware klap voor de zanger en z'n echtgenote Kelsey (30), die hoogzwanger is van hun tweede kindje. In Closer doen de twee hun verhaal. "Ik dacht dat hij gewoon last had van de mannengriep."
Lees verder