Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 5 oktober 2020

Herenthout: Het vinden van een opvangplaats wordt kinderspel

Herenthout
Het vinden van een opvangplaats wordt kinderspel
Het vinden van een opvangplaats wordt kinderspel. Om de zoektocht zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Herenthout ervoor gekozen om alle kinderopvanglocaties digitaal in kaart te brengen via het gebruiksvriendelijke platform Opvang.Vlaanderen.
Lees verder

Strengere regels voor mondmaskerplicht blijft behouden in provincie Antwerpen
De regels voor het dragen van mondneusmaskers zoals ze de voorbije weken nationaal van kracht waren, blijven in de provincie Antwerpen behouden. Hierover tekende gouverneur Cathy Berx vandaag een politieverordening, en dit mede op verzoek van de burgemeesters.
Lees verder

Proevertjeswandeling geannuleerd
De proevertjeswandeling die gepland stond op 15 november in het kader van de Week van de Smaak gaat niet door. De toerismeraad heeft gewacht op de evolutie van de maatregelen en heeft uiteindelijk de beslissing genomen om de wandeling te annuleren.
Lees verder

Versterkingsritten De Lijn vanaf maandag 5 oktober
De inzet van autocars ter versterking van de ritten van De Lijn tijdens de schoolspits start maandag, 5 oktober. Wie op de autocar stapt, moet een geldig vervoerbewijs hebben én een mondmasker dragen. Meer info over de coronamaatregelen is te vinden op de website van De Lijn.
Lees verder