Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 10 oktober 2020

Gemeente Zottegem: FAVV inspectie weerlegt klacht Woonzorgcentrum Egmont

FAVV inspectie weerlegt klacht Woonzorgcentrum Egmont
Het stadsbestuur van Zottegem laat weten dat er vandaag een inspectiebezoek van het Federaal Agentschap Voedselveiligheid (FAVV) plaatsvond in het Woonzorgcentrum Egmont. Na grondige inspectie heeft het FAVV een gunstige beoordeling afgeleverd, en meldt het rapport dat er een heel goeie hygiƫne gehanteerd wordt.
Lees verder

Dienst Gezinsopvang zoekt onthaalouders!
Om aan de huidige opvangvraag te kunnen voldoen, is de dienst Gezinsopvang Zottegem dringend op zoek naar kandidaat-onthaalouders. Wens je je te engageren als onthaalouder? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en het traject waarin wij je mee begeleiden.
Lees verder

'1001 nachten': Herfst Opendeurweekend op 10 en 11 oktober
Tijdens het Herfst Opendeurweekend van 10 en 11 oktober zetten de Zottegemse winkels hun deuren wijd open voor onder andere Alibaba en zijn 40 rovers. Zottegem Winkelcentrum zal dat weekend namelijk baden in de sfeer van '1001 Nachten'! Dit is tevens het startschot van de eindejaarsactie 'Winkel in Zottegem en Win een Wagen'.
Lees verder

Zottegem krijgt eigen Monopoly editie
Kasteelheer van Leeuwergem worden, of een hotel bouwen langs het Jan De Lichte pad? Dat kan in een exclusieve Zottegemse versie van het wereldberoemde Monopoly bordspel waarin de troeven van onze Egmontstad letterlijk uitgespeeld worden! Het spel komt eind 2021 in de handel, maar niet zonder dat de Zottegemnaren hun zeg hebben gedaan over de invulling het laatste vakje. Tien bezienswaardigheden wachten op jouw stem om het spelbord te halen. Stemmen kan tot 19 oktober op monopolyzottegem.be.
Lees verder